- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 1,020
Ovo je vise generalna rasprava ali sam smatrao da je prikladnije da je stavim ovde nego u video karte.
Dakle, da li ste vi uocili jedan (los) trend u fpsovima da dolaze sa sve nesavrsenijim endzinima po pitanju krivih povrsina ? Ranije su u igrama pazili na to i peglali endzine do maksimuma, opustenose moglo igrati vec u 1024 a da se te ivice ne osecaju, dok u danasnjim fpsovima maltene moram da ukljucim 4x FSAA da mi ne bi kockaste ivice sarale oci.
Je li jos neko ovo primetio ?
P.S. da ne bude da me je 9700 ramazio
imam gomilu starijih igara koje sam bas namerno probao pre nego sto sam ovo postovao i u njima je i dalje ista prica - u 1024 sve opeglano i doterano. Naravno nije sve toliko detaljno ali su barem ivice doteravane kako treba
Teraju li nas oni to da uzimamo sve novije karte namerno obarajuci kvalitet prikaza ?
Dakle, da li ste vi uocili jedan (los) trend u fpsovima da dolaze sa sve nesavrsenijim endzinima po pitanju krivih povrsina ? Ranije su u igrama pazili na to i peglali endzine do maksimuma, opustenose moglo igrati vec u 1024 a da se te ivice ne osecaju, dok u danasnjim fpsovima maltene moram da ukljucim 4x FSAA da mi ne bi kockaste ivice sarale oci.
Je li jos neko ovo primetio ?
P.S. da ne bude da me je 9700 ramazio
Teraju li nas oni to da uzimamo sve novije karte namerno obarajuci kvalitet prikaza ?