Šta je novo?

Jesam li ja blesav ili nesto ne valja sa Veratom!!

Aca

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
720
Zadnjih par dana imam poteskoce sa kacenjem na Verat, cak su i startne konekcije pale. Evo sad sam kao uspeo da se okacim na 33.6K, ali mi je zato download, do mojega, otprilike 2kb/s. Ima li jos neko slicne probleme? :cuss: :mad: :rocket:

Kod mene radi OK. Danas sam jedno sat vremena imao problema da pristupim svom sajtu kod njih ali sad i to radi.
Da ti neko ne čačka po telefonskoj liniji?

Nisi blesav.... Verat katastrofalno krlja zadnjih meseci... cak se razmisljam da otkazem nalog posle skoro 5 godina... uzas...!!!!

I kod mene zeza....krene sa ucitavanjem pa stane pa krene pa stane.....ne znam u cemu je frka....

Bas kad ste pomenuli ...

Juce kod ortaka skidam (trajni proces) *bin file da update-ujemo bioS, koristeci verat ... posle nekog vremena sam odustao , istina i server je busy, ali transfer je bio blagi ocaj (josh sam ja bio u fazonu sad ce da leti jer liq jedini ima dig. broj u mojoj zgradi) ... Eto izgleda da ipak nije bilo do servera (pc-chips-ovog :beat: ) ...

p.s. des Cvele, shampione, jesi li bio u zg ? :wave;

Aca je napisao(la):
Zadnjih par dana imam poteskoce sa kacenjem na Verat, cak su i startne konekcije pale. Evo sad sam kao uspeo da se okacim na 33.6K, ali mi je zato download, do mojega, otprilike 2kb/s. Ima li jos neko slicne probleme? :cuss: :mad: :rocket:

Ako koristis proxy iskljuci ga :)

Re: Re: Jesam li ja blesav ili nesto ne valja sa Veratom!!

anime_freak je napisao(la):
Ako koristis proxy iskljuci ga :)

Nikada ga nisam ni koristio. Nego dans je vec bolje, ali zato na poslu mi i dalje ne valja. Izmedju 9 i 10 pre podne nema seme da se okacim vec tri dana, dal je do njih ili nesto *****ava centrala koja je na 412-..... ne znam ni sam. Kad i uspem da se okacim sve se vuce kao baba pred smrt. :S

Re: Re: Re: Jesam li ja blesav ili nesto ne valja sa Veratom

Aca je napisao(la):
Nikada ga nisam ni koristio. Nego dans je vec bolje, ali zato na poslu mi i dalje ne valja. Izmedju 9 i 10 pre podne nema seme da se okacim vec tri dana, dal je do njih ili nesto *****ava centrala koja je na 412-..... ne znam ni sam. Kad i uspem da se okacim sve se vuce kao baba pred smrt. :S

Da, linije su prilicno opterecene u poslednje vreme. Videcemo sta ce novo smisliti :)
Sto se tice centrale 412 reko bih da je u pitanju veoma losa losa centrala (licno iskusio kod prijatelja) :cuss:

Marti Misterija je napisao(la):
Nisi blesav.... Verat katastrofalno krlja zadnjih meseci... cak se razmisljam da otkazem nalog posle skoro 5 godina... uzas...!!!!

Pa mozda je vreme.
Manje korisnika vise sanse da se ja ulogujem ctp;

Ja ih koristim po 10 sati dnevno i radi ok, protok je odlican (centar, digitala centrala), ali primetio sam da mi puca veza po 2-3 puta dnevno (ranije se to nije desavalo), moguce da je do centrale, moguce do njih...

Nazad
Vrh Dno