Šta je novo?

Jer moze od ovoga da se napravi nesto?

= IGY =

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
465
Imam konfiguraciju iz potpisa i totalno sam nov u OC svetu,ali me zanima
jer moze da se napravi nesto od ove konfiguracije!
Znaci overklokeri sta mislite da li mogu da napravim azdaju od ovog kompa! :-devil-:
pozz

Poslednja izmena:
Pa vec imas azdaju.Mislim,clockovao bi iz hobija ili bi vijao neke rekorde?Dodaj jos 1G rama i vozi.Kakav overklok.

Jer moze od ovoga da se napravi nesto?
Moze! - Pozar :D Salim se...
A sta bi da klokujes? Samo procesor ili i procesor i graficku?
Kao sto ti je vec receno, nekad ce ti vise znaciti jos giga rama nego O/C.

edit: pretekao si me u postu. :)

Poslednja izmena:
Znaci po tebi treba graficku da ostavim klokovanu ovakvu kakva je sada i da dokupim 1GB rama,
a da proc ostavim na default-u!

Poslednja izmena:
Ako ti je malo 1GB dokupi jos jedan. Ako ti je dovoljno ostavi ovako kako jeste, pogotovu sto je cena memorija skocila pa mozda bolje da ne kupujes sad memoriju. Procesor ti je jak, pa ne moras da ga klokujes. Jedino ako hoces radi zabave. Ne znam cime se bavis. Ako se igras, onda vise gledaj graficku i kolicinu memorije.

Ma daj covece sta da clocujes. To ti je masina koju mozes da kidas sa postojecim programima i igircama i neces imati probema. Uzivaj. Moja preporuka da ga drzis na defaultu i da uzivas.

Znam da ti moje reci nece nista znaciti, ali da probam da ti ocuvam komp.

Ma daj covece sta da clocujes. To ti je masina koju mozes da kidas sa postojecim programima i igircama i neces imati probema. Uzivaj. Moja preporuka da ga drzis na defaultu i da uzivas.

Znam da ti moje reci nece nista znaciti, ali da probam da ti ocuvam komp.

U potpunosti u pravu.

Ako vec hoce da clocuje nek digne tu memoriju na 800 ako moze da radi i to je to.

ma daj covjece, imas ok masinu, mani se oca, mozes samo sjebat masinu.
znam da svak voli bar malice ocnut komp, al moras biti svjestan posljedica. Ja sam par puta jako tesko mogao vratit comp 'u normalu' nakon nekog veceg oca, pa ako si bas pocetnik, ne bih ti preporucio da ides na neki vec oc, ako si bas zapeo da ocujes.

Ako mislis da iscupas maximum iz grafike 1GB ce ti biti malo. Tako da ti to toplo preporucujem.
Procesor mozes da clockujes ali pitanje je dali ces ista primetiti jer X2 ti nece biti usko grlo. Memoriju probaj na 800 ako hoce da radi obavezno i uz clock CPU-a oko 2.6GHz si zavrsio posao ;)
Eno Diviner kaze u drugom threadu da tera Veritech na 900MHz. Nista te ne kosta da probas

aj mali gramaticki edit: JEL se koristi kad zelis da pitas nesto a JER kada objasnjavas zasto si zakasnio ;)

Poslednja izmena:
...jos 1 GB memorije i kuliraj zivot,jedino ako hoces da uskladis magistrale :-devil-: ...
Pretpostavljam da ti je nov komp!Srecan rad!:wave:

ma kupi jos 3 GB RAMa i naprzi to cudo do max :) kupi i zalmana 9500 i ogradi lepe ventilatore napred i nazad :) i ROKAJ :)

hehehehehe

Kada udjem u bios FSB je 200 pa sam ga ja digao na 218 a mnozioc sam ostavio na 11.
Sto znaci da sam ga digao sa 2.2 na 2.4(nije puno ali za pocetnika)a memoriju sam digao na 800Mhz i voltazu memare na 1.8 sa 1.85!
Sta mislite,temp mi je ok!

jel si probao memoriju da istestiras na 800 bez dizanja voltaze?? a 2.2 na 2.4 ne bi trebalo da bude nikakav problem za procesor tog tipa ali nikad se ne zna.... dizi procesor do 2.6 pa javi,memoriju furaj do 850 naravno ako prodje testove na 800 :) ako ne onda dizi voltazu jer koliko god da su ti normalne temperature opet ima visak 0.05v :) vidi pa javi

Stavio sam sledece:
proc: FSB 237;Volt 1.5
mem:667Mhz;1.95v(ploca nepodrzava veci napon)
HT 3x
Kada uradim S&M short test temp je max 70C i to pri samom kraju testa,
a onda naglo opadne na idle temp iliti 50C
Sta mislite???

Mnogo je brate 70c, radi nesto povodom hladjenja ako hoces da nastavis... brate daj da isprzimo neko jaje... :) ee da i uradi full test nemoj short krs je.

:mad:
To je dosta vruce, vidi uradi nesto sa provetravanjem kucista.

Nisam ostao bez masine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Radi odlicno na 2.5ghz 1.4v! temp 40 idel 52 load
Stize mi za nedelju dana kuler iz nemacke (ac Freezer 64 PRO) pa idem na vise!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno