Šta je novo?

Jellyfin + Symphonium streaming problem

DjoleMC

Čuven
Učlanjen(a)
18.04.2005
Poena
815
Imam kucni jellyfin server koji koristim za filmove/serije, i nedavno sam instalirao Symphonium za android i ukljucio i muzicku kolekciju u jellyfin.
Danas sam prvi put koristio Symphonium malo duze na telefonu, mobilni podaci, i za otprilike pola sata je svukao skoro 3GB podataka i potrosio mi preostale gigabajte u paketu :/

Obicno koristim ymusic u audio modu, i nikad nisam imao slican problem. Pretpostavljam da je do nekog podesavanja, ali ne znam gde i sta da gledam :/

uzecu za par dana veci paket, ali bih voleo ovo da resim, jer ovim tempom ni 100gb nije dovoljno

Ne znam sta je Tailscale, provericu. Jellyfin ima svoj domen proko https://freedns.afraid.org/., ako to pitaš.

Deluje mi da je problem što čim pustim pesmu, on svuče celu odjednom na telefon, ne strimuje deo po deo, a ja sam dosta pesama samo skipovao, i moguće da je napravio toliki saobraćaj.

Da, video sam na netu. Mozda je povukao neki sync nisam dugo koristio, mada opet je mnogo, i ne vidim nista čudno u setting.

Ymusic je ovo potrošio za 7 dana

Prilozi

• Screenshot_20260509_115913_Settings.jpg
    Screenshot_20260509_115913_Settings.jpg
    46.1 KB · Pregleda: 6
Definitivno nešto nije u redu, sad sam na brzinu pustio i skipovao 10 pesama:

Prilozi

• Screenshot_20260509_120607_GlassWire.jpg
    Screenshot_20260509_120607_GlassWire.jpg
    55 KB · Pregleda: 6
Isto se ponaša i jellyfin android app, rekao bih da je nešto do servera, ali ne nalazim nikakva podešavanja u dashboardu

Nazad
Vrh Dno