Šta je novo?

Jeli probao neko Georce9600GT

M.A.X

Slavan
Učlanjen(a)
08.07.2008
Poena
301
Jel ih iko probao,cuo sam da su dobre za svoju cenu. Da li neko moze da mi kaze nesto vise o njima? Hvala:wall:

Hahahahahah... Ovakve teme se ne vidjaju cesto ovde... :d

Odlicna je 9600GT... Mada je Ati 4850 trenutno bolja kupovina...

Kakve veze ima??? 9600GT je dobra kupovina... Ati 4850 je najbolja kupovina... Jednostavno... ;)

Braticu, za tu cenu koliko kosta 9600GT nema bolje. Ja sam je pazario pre par dana i to Gigabyte ali sa pasivnim hladjenjem i mogu da ti kazem da stvarno nema bolje. Dok 4850 je totalno druga prica jeste skuplja ali samim tim i bolja, ali to je vec za neku drugu pricu. Generalno graficke sa pasivnim hladjenjem nisu bas "dojmljive" igracima zato sto se brzo zagrevaju i brzo i crkavaju. Zato ja lepo pazarim za jeftinije pare u ovom slucaju GV-NX96T512HP-HM sa pasivnim hladjenjem, kupim kuler promera 8 cm (idealno se uklapa na pasivni hladnjak ove kartice) i da ne bih gubio garanciju na graficku zbog usrafljivanja na hladnjak ja lepo uzmem obiznu izolovanu zicu i vezem, znachi ne mrda ni malo. I mogu da se kladim da je temperatura iste niza od nekih kartica sa aktivnim hladjenjem zato sto je velicina hladnjaka mnogo veca nego kod aktivnih + kuler se vrti na malo vecim obrtajima bez menjanja brzine. Ako ti nesto znachi igrao sam Rainbow Six Las Vegas II cele notji na Full a graficka je bila mlaka kao radijatori koje greje Gradska Toplana u jeku sezone ;) (ledena kao zmija)...

Hvala,to mi je trebalo,da mi neko kaze kakva je,i dali se previse greje,mozda poslusam tvoj savet pa kupim neki hladjnak i vezem ga izolovanom zicom,hehe,probacu,posto ocu da kupim novi komp pa se razmisljam o grafickoj. Hvala:banana:

A zasto sam za GeForce,ne znam nekako mi se cine bolje od ostalih,to ti je kao kad neko vise voli AMD nego Intel. Ja vise volim intel,hehehehe

Pa i nije neka kupovina za tu cenu. Mozes kupiti daleko jaci 8800GTS sa 320mb i 320bit, stari tip koji je opet dosta jaci (oko 1000 poena u 3DMarku 06) i nesto jeftiniji (oko 100 eura). Ja imam tu graficku i kada sam posle nje isprobao 9600gt razocarao sam se. Ne menjam 8800 jer je bolji. Kad malo padne cena Ati Redeon 4850 mozda i razmislim o kupovini.

Pa i nije neka kupovina za tu cenu. Mozes kupiti daleko jaci 8800GTS sa 320mb i 320bit, stari tip koji je opet dosta jaci (oko 1000 poena u 3DMarku 06) i nesto jeftiniji (oko 100 eura). Ja imam tu graficku i kada sam posle nje isprobao 9600gt razocarao sam se. Ne menjam 8800 jer je bolji. Kad malo padne cena Ati Redeon 4850 mozda i razmislim o kupovini.

Pa mislim da greshish, 9600GT je jacha od stare G80, 8800GTS. 320bitna varijanta je prevazidjena i nove GTSice imaju G92chip i 512bit magistralu.

8800GS je slabiji od 9600GT pa pogledaj rezultat iz 3d marka:

2uz598z.png

Poslednja izmena od urednika:

Daleko jachi :d LOL

Jel si ti nekad igrao 3D Mark ?? Ja nikako nemogu da namestim komande u njemu...
I 9600GT je jachi od 8800GTS G80 ma shta got ti 3D Mark pokazao.

Vrh Dno