Sajt ima malo nejasnu koncepciju. Razumem da hoce da prikazu listu ljudi koji su uzeli neku robu za odredjene pare i nestali i ne mozes vise da naplatis (a pored nase policije izgleda nikada ni neces). Jednom recju 'lopine' kojih se treba cuvati ili obavestiti nekoga kada ti dodje takav u tvoju firmicu i trazi neku robu. Medjutim, imam osecaj da se tu nalaze i firme koje su neki redovan manji diler koji uzima robu od "vece" distributera pa kasne sa placanjem, tj. obe firme postoje, zna im se lokacija, telefon i ostalo. Sto bi to tada bio nas problem? Tuzi ga, sudite se, zapleni mu imovinu - znas ko je, gde je, sta je.
Druga stvar - ako tvorce/sponzore sajta vec nije blam da objavljuju na ovaj nacin necije ime, prezime, adresu, cifru i slicne podatke, onda ne treba da ih bude ni blam da u sekciji "O nama" lepo navedu tacno koje firme sede iza sajta. Dakle, umesto onog konspirativnog "grupa vodecih distributera" (citaj: "shio mi ga djura"), navesti lepo ime firme, ime coveka za kontakt i kontakt telefon. Znaci, ako ti neko od indijanaca i pokuca na vrata, da mozes da se javis coveku koji vodi racuna o tome, a ne da "saljes mail webmasteru sajta". U suprotnom ona izjava "mi smo se organizovali" zvuci isto kao i "Ivica i Marica treniraju ljude u aikidu u svom dodjou kojem ne znamo adresu".
A posebno smeta oku i to sto se neke firme ponavljaju u svakom drugom dugovanju; mislim, ako te neko zavrnuo jednom ili dvaput za pare, moras stvarno biti ****** da mu das treci ili sedamnaesti put robu na lepe oci. Da imam firmu u BG, ovaj sajt bi mi bio izvor dragocenih informacija cijeg komercijalistu da nikada ne zaposlim kod sebe
P.S.
Izrada sajta je ocajna; ako iza sajta stvarno stoji 'grupa vodecih distributera', onda su zarad svog 'vodeceg imidza' morali prvo da doteraju sajt, pa ga tek onda otvore.