Šta je novo?

jel vam "peva"punjac

OxyS

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
kad ukljucim punjac pocne da ispusta tiho razne zvukove,zuji ,cvrkuce i sl,a zatim prestane,mada mi se ponekad cini da to stalno radi dok se puni.u pitanju je punjac za Nokiu 6600.

Menjaj ga dok jos mozes

A ja sve mislim da nocu imam misa u stanu... :)

svaki uredjaj koji "radi" se cuje....na odredjenoj frekvenciji....samo je pitanje da li ga ti cujes....npr. ja dok sam ziveo u stanu sam ludeo od komsijskog televizora. Ostali ukucani su mi govorili da sam lud.

Recimo da mi se cesto desava da ne cujem sve sto mi govori osoba iz neposredne blizine, ali zato prilicno uspesno cujem punjace, PDA i sl. gluposti oko mene....

Opseg koji moj sluh detektuje je definitivno ostecen i sasvim mi je noramlno da cujem sve zive punjace...cak i one za koje drugi kazu da se ne cuju :(
Dakle, ne mora da znaci da je "sprava" ne ispravna....

Pa pazi za TV je noralno cuti/osetiti jer zraci ili sta vec, ja recimo osetim TV kada je upaljen u susednoj sobi (ne znam na koji to nacin ali je tako, inace isto misli i za mene da sam lud :D )
A sto se tice tvog punjaca mislim da je otisao, verovatno to cvrcanje su varnice, negde je spoj ili su se zice ogulila pa dolazi do spoja ili je ispravljas (unutra) otisao pa je na izdisaju....

Sto rece marksoi menjaj ga dok mozes ;)

Manje kosta nov punjac nego nova 6600. Cist rezon. A punjac nema toliku snagu da bi zujao( ispravan barem)

Losh punjac moze ne samo da sj... bateriju, nego i telefon. Nabavi ORIGINALNI!!!

i meni se slicno desavalo s vremena na vreme, kad mi se guma oko kabla unistila pa su neke zicice poiskakale...

ma,sutra cu da ga promenim,sto je sigurno-sigurno.
inace, na prethodnim telefonima nisam cuo.doduse nisu se ni punili za 1,5 sati ko ovaj.
e,sad ,sto se tice originalnosti, kako da znam koji je originalan,ovaj sam dobio uz fon.

Poslednja izmena:
Pa lepo, nemoj da kupis na buljaku nego u nekoj malo jacoj firmi ;)

Barem gledaj da pise ime proizvodjaca na njemu.

AuReUs ReCtoR je napisao(la):
Pa lepo, nemoj da kupis na buljaku nego u nekoj malo jacoj firmi ;)

Slazem se, ali ponekad ni to ne moze da bude garancija. U svakom slucaju, spremi se da pljunes 10e za originalni punjac

Vrh Dno