Kabuto je napisao(la):Ili još bolje Microsoft Mouse Optical 1.1A...
eMe je napisao(la):A4 Tech koji si pomenuo (5 tastera, dva skrola,...) treba izbegavati u sirokom krugu. Totalno deluje ne ozbiljno.
Ali ok... i izbor misa vec spada u stvar licnog ukusa, tako da...
I_L_I_J_A je napisao(la):Ja sam skoro za notebook koji ne koristim puno kupio A4 SWOP-48 (800dpi) cisto da se ne cimam kuci sa touchpadom.
I mogu vam reci da su utiscii sjajni! Prvo odlicno lezi u ruci - ima posebno izvajan deo za palac. Drugo 800dpi je i trece radi mi odlicno na podlogama koje sam probao.
Kada sam ga kupio razmisljao sam se da li sam pogresio sve dok ga nisam prikljucio u racunar - a onda mi se toliko dopao da je sada A4 na glavnom a Logitech na notebooku![]()
I_L_I_J_A je napisao(la):Ja sam skoro za notebook koji ne koristim puno kupio A4 SWOP-48 (800dpi) cisto da se ne cimam kuci sa touchpadom.
I mogu vam reci da su utiscii sjajni! Prvo odlicno lezi u ruci - ima posebno izvajan deo za palac. Drugo 800dpi je i trece radi mi odlicno na podlogama koje sam probao.
Kada sam ga kupio razmisljao sam se da li sam pogresio sve dok ga nisam prikljucio u racunar - a onda mi se toliko dopao da je sada A4 na glavnom a Logitech na notebooku![]()
Sasa je napisao(la):Inace, optike su im tu negde, obe preskacu ako se mis brze pomeri, a cini mi se da je MS malo zahtevniji kada je podloga u pitanju.
npetar je napisao(la):Cimao sam ga jos odavno kako bih isto proverio,a proveravao sam ga kod druga pre nego sto sam ga i kupio.Evo i sad...Ne stizem ni da ga ispratim koliko ga brzo cimam...E sad,mozda treba verovati Sasi,ipak ih je on prodao dosta...
Moje iskustvo je suprotno iako nisam ni instalirao original drajvere...
Ajd...
ctp;
Mozda nisam probao dovoljno brzo, ali ja nisam uspeo da dovolno brzo da cimnem nekog MS optickog(valjda inteli 1, ne 3), dual optical se gubio ponekad, a mx nikad. Probao sam i obicnog logi optickog, nemam pojma koja je oznaka, znam da je slicnog oblika kao mx300 i bele boje, ali sve u svemu lako se izgubi kursor pri manjem cimu.Mladen je napisao(la):...
Izgubice se svaki mis cim ga cimnes malo brze,sem mx serije(kod njih mi nije poslo za rukom). A to da radi na svakoj podlozi u to bas ne mogu da verujem. Meni mx ne radi dobro na svakoj a da bj58 i slicno radi,nema sanse
Koristim MS 1.1A skoro preko godinu dana što kod kuće,što u igraonici, na raznim podlogama i NIJEDNOM mi nije preskočio,znam o čemu pričam.Nijednom nisam primetio nijednom da je secnuo ili preskočio,jedini bug mu je što kad ga udariš jače kao da si pritisnuo desno dugme.Logitech preskače i mnogo jeftinije izgleda i meni je premali a nije mi MS visok.O kvalitetu MS 1.1A dovoljno govori podatak da se od 20 komada,koji se u pomenutoj igraonici akaju po ceo dan preko godinu dana,nijedan nije pokvario.Slobodno ga uzmi.1.1A je daleko od vrhunskog, a nije nista bolji od Logitecha B69.
Manje je standardnog oblika, previse je visok pa se mnogo vise ljudi zali na njega nego na Logitech.
Inace, optike su im tu negde, obe preskacu ako se mis brze pomeri, a cini mi se da je MS malo zahtevniji kada je podloga u pitanju.
Ali.. za do 1000 dinara, boljih miseva od ovog Logija i MicroSofta tesko da ima.
Eventualno neki model ovih firmi koji ima kuglicu, ako vas ne bude mrzelo da ga cistite.
Mladen je napisao(la):...Izgubice se svaki mis cim ga cimnes malo brze,sem mx serije...
npetar je napisao(la):I sta sad?
Meni radi na svakoj podlozi i to je moje iskustvo i ne preskace mi.Pobogu,zasto bih pricao neistinu?
vudu_dva je napisao(la):meni kursor kod bj69 (ladno se ovako zove miš, nisam izvalio uopšte.. perverzija..) ponekad sam od sebe odleti u gornji ugao ekrana.. ne dešava se često tako da nije iritirajuće ali vrlo zanimljivo deluje kad nešto igram..nisam primetio da preskače kod brzih pokreta..
OptiPlex je napisao(la):...
I MS IntelliMouse Explorer-a 4.0
.
npetar je napisao(la):Slazem se...Verovatno vam mishonje preskacu zbog podloge...Evo probao sam jednu svoju staru podlogu(sarenu) i osetno se oseca kocenje i sl. Takodje,na tamnoj podlozi nece da radi(sto svi znate) ali na ovoj mojoj beloj stvarno nema preskakanja.Za razliku od A4,Genius-a koje sam probao a u nizem cenovnom rangu,ovaj Logi je stvarno "munja" i ne preskace kao ovi koje sam probao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari