Šta je novo?

Jel ste imali kontakta sa firmom Milsoft?

alexv

Slavan
Učlanjen(a)
17.04.2007
Poena
304
Pitam jer cu tamo kupovati konfiguraciju i kad pozovem njihov broj ono se niko ne javlja,a kad posaljem nesto na njihov email se samo vrati kao kaze da njihovo sanduce puno:crash:
Uzeo sam tu firmu zato sto ima konfigurator i zato sto mi se cini kao da su malo jeftiniji :)

Sto se mene tice bezi od njih. Neprofesionalnost.

Ne znam odakle si. Ali gde god da si sigurno ima ozbiljnijih firmi, ne daj bozhe da ti neshto crkne .....upucacjesh se od bede.

Pitam jer cu tamo kupovati konfiguraciju i kad pozovem njihov broj ono se niko ne javlja,a kad posaljem nesto na njihov email se samo vrati kao kaze da njihovo sanduce puno:crash:
Uzeo sam tu firmu zato sto ima konfigurator i zato sto mi se cini kao da su malo jeftiniji :)

Pa sam si sebi odgovorio. :p

Zamisli sad situaciju da treba nesto da reklamiras, pa krenes da zoves i cimas se.... Iako mnogi prelaze olako preko toga zbog par eura, neuporedivo je bolje za tvoje dobro da budes siguran u garanciju koju si dobio i u njenu efikasnu realizaciju.

Da se ogradim, nemam pojma kakva je ta firma, ali cim se ne javljaju na fon, ne primaju mail i sl. znaci da su neposlovni, sto za mene znaci da treba zaobici u sirokom luku. :wave:

Postoji i opcija B , kupish i odma osigurash komp :)

Ja sam kupio par komponenti kod njih. Jedan HDD je bio nesto zeznut ali su mi ga zamenili u roku od 5 dana. Sve u svemu mislim da nisu toliko losi. A to sto se niko ne javlja moguce je da nisu radili jer imaju najgluplju ideju da ne rade od 14h do 17h. Jednom sam nesto video kod njih na sajtu i otisao da kupim ali nisu radili 10 dana jer su svi otisli na odmor. Nisu bas najprofesionalniji ali su im cene relativno niske tako da se to kompenzuje

Ja sam kod njih pre dve godine pazario Apacer MMC od 256MB za mob. Da kucnem u drvo, memorijica me sluzi ok. Nista vece nisam uzimao, a i to je bilo pre dve godine (mozda su se promenili u medjuvremenu). Ali u svakom slucaju, ni ja ne bih uzimao celu masinu... ima toliko vecih i pouzdanijih firmi.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Ja sam kod njih kupio procesor, hard i graficku (u 3 razlicita termina). Graficka mi je crkla posle ~10 dana i zamenili su mi je bez ikakvih problema. Delovali su mi ok. Jedino sto imaju to cudno radno vreme sa pauzom, a ti si verovatno tad nazvao :)
PS.
Nikad nisam kupovao sklopljene konfiguracije, pa ne znam kakvi su po tom pitanju...

Ja sam uzeo TFT monitor kod njih, i odmah su mi rekli da vise nemam nikakve veze sa njima, za sve probleme da se obratim direktno ERC-u. Da kucnem u drvo, do sada nikakvih problema.

stvarno im je cudno vreme,koju bi mi firmu preporucili a da ima konfigurator,placa ce moj tata preko racuna pa zato mi je bilo vazno da se cujem sa njima:-/

probacu da sad pozovem :)

prvi utisak u firmi (websajtu) mi je bio onako cool,male cene,samo me je cudio mali izbor kucista i da nemaju napjanja na prodaju,inace kupujem konfiguraciju od 450e

Ja sam kupio kod njih dobar deo konfiguracije pre godinu i po dana, i tad nisam imao takvih problema :) e sad, da kucnem, ništa od svega toga nije crklo, tako da ne znam kakvi su kad dođe do garancije...

Kupio sam jedno desetak stvari kod njih u poslednjih par godina i nikad nije bilo problema. Imaju povoljnije cene za odredjene stvari i iskustva su mi pozitivna.

Nazad
Vrh Dno