Šta je novo?

Jel se to ovi sa rapidshare zezaju? Izgleda ne!

MR.BIG

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2004
Poena
350
Uglavnom dobih danas email sledece sadrzine :

Your Rapidshare account is being terminated due to violating the terms of service. Illegal downloads are being hosted on our servers, voiding our terms of service, we have detected and deleted these files, and are now in the process of terminating accounts that have downloaded these files. This is to ensure that more illegal content does not appear on our servers. We do not support nor encourage the usage of illegal programs, music, or other media. The terminated account will appear on Rapidshare servers, but you will not be granted access to it. The login data for the terminated account is: .............

Ne znam sta su mislili da ljudi skidaju , freeware programe ili .....:mad:

Ode lova za tri meseca rapida ......... :trust:

Mislim da tu nešto ne štima.

cekaj da ja proverim svoj akaunt, nisu valjda i mene...

To je lazni mail, neko ti je drpio nalog i sad pokusava da te ubjedi da je zauvjek izgubljen. Ako nemozes da se logujes pisi rapidu i trebali bi da srede stvar. Bar tako kazu na forumima.

http://linktalk.ihiphop.com/forums/viewtopic.php?t=64615
http://linktalk.ihiphop.com/forums/viewtopic.php?t=61279

Tako je.
Lepo napiši Rapidshare-u mail i objasni da si dobio dotični mail (copy/paste), pa ih zamoli da ti provere nalog, s obzirom da ne možeš da se loguješ.
Rapidshare te nije banovao 100%, s obzirom da oni nisu odgovorni za materijal koji se skida sa njihovih servera, trenutno se vodi i spor pred nemačkih sudom vezanim za zahtev distributera audio/video materijala da rapidshare omogući filtriranje legalnog od nelegalnog sadržaja na njihovim serverima.
Najozbiljnije, pošalji im mail, ja sam isto tako popio hack, ali sam im pisao, priložio dokaze o kupovini naloga i dali su mi nov user i login, a onaj moj bivši nalog su ukinuli i sve me lepo mail-om obavestili.
Pozz i sretno.

Ja bih rekao da je to klasican phishing, ako si se logovao na "svoj" account preko linka u tom mailu pokupili su ti user/pass, pa reaguj sto pre.

Lažni mail, upozorio me ortak pre nedelju dana na tu praksu. Kontaktiraj ove sa rapida.

meni su naprosto skinuli 10 000 poena, i ja kontaktirao rapid, i oni ugasise taj novi akaunt a meni vratili 10 000poena bez pitanja... Svaka im cast za to!!

Ako mi stigne taj mail, jel to znaci a su me vec *****ali ili moram da kliknem na neki link da bi me *****ali? Da znam unapred.

Pa ja sam kao kliknuo negde (po ovima iz rapida) ..... ALI NISAM ----- jer nema nikakvog linka za klikanje u emailu

Nazad
Vrh Dno