Šta je novo?

jel se google chrome promenio?

nightwish

Čuven
Učlanjen(a)
22.09.2003
Poena
609
danas kada sam pokrenuo komp pojavio se ovakav chrome kao na slici koju prilazem.
da li se to chrome promenio ili je neki virus ili tako nesto (strelice <- -> su drugacije, kucica isto tako,zvezdica favorit je isto drugacija,za podesavanje su tri tackice umesto tri linije)

Prilozi

• google chrome problem.JPG
    google chrome problem.JPG
    112.9 KB · Pregleda: 240
Maločas ga update-ovah na najnoviju verziju za koji mi reče da je dostupna (Version 51.0.2704.79 m).

Izgleda je ostao isti kao i pre.

skenirao sam komp antivirusom(Microsoft Security Essentials),zatim sam presao sa TempFileCleaner,CCleaner i dalje isto.
ali opet mi nesto tu sumnjivo,koliko vidim kod vas-drugih je sve normalno,opet kazem da mi je ovo mnogo sumnjivo.ne znam da li da probam da izbrisem chrome pa da ga ponovo instaliram.

То је material design. Мада не знам како ти се сам променио...

a jel znas kako da vratim na staro i sta je to "material design"

chrome://flags/ па нађи "Material design in the browser's top chrome"

nasao sam tu ima padajuci meni "default", "non-material", "material", "material hybrid" sta da mu kliknem???

Ако нећеш material логично је да кликнеш non-material...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

I to će verovatno biti izbačeno kao opcija u dogledno vreme. Ne znam zašto paničiš bezveze

ma ne panicim,samo sam pomislio da nisam pazario neki virus,inace stavio sam na non material i sve se vratilo u normalu...

sad je pocelo sa vremena na vreme da mi se pojavljuje "chrome legacy window" ali ja ne mogu da ga vidim znaci otvorena je neka stranica zatim se u baru pojavi druga ali kad predjem pointerom vidi se normalna stranica a ova je providna i nemoze da se iskljuci i primetio sam da pola ikonica ne radi,kada se ovo kao upozorenje iskljuci posle nekog vremena ikonice na desktopu rade???

evo ovako izbrisao sam "avast online security" i instalirao
"avirabrowser safety" i sad nema problema sa "chrome legacy window"

Da nisi instalirao beta verziju slucajno? Ili si upao u A/B test za material design na stable buildu.

Levo - Latest stable, desno - Canary Latest

chome-normal-canary.png

google chrome mi je istaliran pre jedno 8 meseci (tip mi uradio reinstalaciju) i bio je normalan do pre nekoliko dana kada je postao kao na desnoj slicici (Canary Latest)

Ili testiraju na odredjenom uzorku dizajn (A/B test) pa si srecni dobitnik :D, ili su pustili svima samo si ranije dobio update.
Trenutna verzija mi je 51.0.2704.84 m i vidi se klasicno.

Uostalom, napisase ti gore kako da vratis. :)

Vrh Dno