UT2003 se vec moze naci... znas gde da pitas 😎byMaX je napisao(la):NOLF2 je otisao pre dva dana u produkciju, a juce i UT2003 final!!! Cujem da je neko nabavio i NFS6 FINAL!!! Ajde vi sa satelitima, mojne da prodajete to EXIT-u, nego dajte ubogoj raji da se igra...!
RamOne je napisao(la):UT2003 se vec moze naci... znas gde da pitas 😎
byMaX je napisao(la):NOLF2 je otisao pre dva dana u produkciju, a juce i UT2003 final!!! Cujem da je neko nabavio i NFS6 FINAL!!! Ajde vi sa satelitima, mojne da prodajete to EXIT-u, nego dajte ubogoj raji da se igra...!
gorang, vidis kako sam ti editovao adrese sto si napisao, tako ih ubuduce i ti pisi, ovde ne stavljamo direktno url-ove, naravno zavisi od sajtova, ovo treba ovako napisati...gorang je napisao(la):polako, treba prvo neko to i da 'razbije' 🙂 prati sledece sajtove:
http :// www .nforce . nl
http: // www . isonews . com
pa kad bude bilo tamo bice i preko satelita... uzgred satelit je puk'o, od 15. oktobra ide novi sistem limitiranja 🙁
byMaX je napisao(la):Sto se NOLF-a tice, mislim da je to jedna od najzanimljivijih FPS igara koje sam igrao...
NOLF dva ima da bude kick ass!
Na kom si TP (103 ili 115) ??gorang je napisao(la):Deviance
Unreal Tournament 2003 (c) Infogrames
CD Count.......: 03 CD(s) Date...........: 09/2002
Protection.....: SecuROM
pTomic je napisao(la):Na kom si TP (103 ili 115) ??
Ako, ako... i treba! 😀Aponen je napisao(la):@by Max i Car:
Ama ljudi, ne treba meni nikakav teaser pored vas🙂 .
'Primio' sam se ko mlad majmun na vest o Kati😀 !!!
Pa, ne znam ni sam, iskreno... nisam svracao do sajta da se informisem... Ali, sad jopet gledam onaj teaser, i cenim da ima malo u Rusiji (******, sneg i vojnici s teskim naglaskom 😀), zatim tu su opet neki Marokanci (ili slicni bradati i brkati Turci 😀), a i kuce su iste kao u prvom delu, a definitivno je tu i Japan (or somethin' chinese... ), barem sudeci po onjim njihovim specificnim kucama (od flis papira 🙂 ), a i tome sto se Kata siba sa nekom ribom koja takodje mlatara katanom... ah da, u jednom momentu, u Katinim rukama se nalaze i surikeni, kao i samostrel. How nice is that... 😀Aponen je napisao(la):@Car:
O kakvoj katani pricas Care? Gde su uopste smestili radnju?
CAR je napisao(la):Prvo, izvini sto se ne javljam... tanak sam sa vremenom... jebga... 🙁
Ako, ako... i treba! 😀
byMaX je napisao(la):Ne smarajte sa tim temama, nego dajte linkove :?🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari