Šta je novo?

Jel probao neko Racing Evoluzione na X-Box-u?

Mica

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
619
Video sam danas prikaz igre na satelitu, i ovo mi izgleda kao ubedljivo najlepsa voznja koju sam do sada video.

http://www.uk.infogrames.com//?pg=game_detail&productID=68

Jel probao mozda neko tu igru, i moze li da se nadje i kod nas?

Hvala!

Racing evolution postoji odavno i za Xbox i za PS2 ali dzabe kad je CMR2 shije, a tek trojka...

Ne znam da li se te dve trke mogu porediti, obzirom a je Colin reli a ova je vise na foru Namco-vog Rage-a ili Grand Tourisma...

Uglavnom, definitivno izgleda neuporedivo bolje od Colina, barem na TV-u, a kakav je filing sto se tice same voznje, to ne znam jer nemam XBOX :), zato i pitam....

Onda sam se prebacio neshto...ova igra na koju ja mislim je reli, pa sam je zato uporedio sa CMRom...u svakom sluchaju, za sve shto je na XBoxu ne ochekuj neshto realno, sve su to arkade za decu sa dobrom grafikom...

Nije ni PSX2 nista bolji, CMR3, GT3, i dalje su to samo arkade, nista nema veze sa simulacijom.
Da ne bude greske, imam PSX2 i ove igre su odlicne, ali...

Pozdrav!

Pa shta biH ti ?:D realnije od GT3 i CMR3 vrlo teshko moze da se odradi...mana GT3 je shto nema damage, i to je jedino shto lichi na arkadu...sve ostalo - zvuk, fizika je bukvalno k'o pravo...

Nego Driveru, ne rece mi na kraju, koliko shvatam iz tvog konteksta ti nisi igrao tu igu, niti si pogledao onaj link, (inace bi video da nema veze sda relijem) vec samo tako kazes?

A ti mislish da ja imam toliko brz net da se tek tako razbacujem sa otvaranjem strana :)
evo sad sam pogledao i to nije to....grafika je dobra, ali je takva svaka igra sa konzole nove generacije, a obichno arkada najgora....Pa pazi kada je codemasters poznat po auto simulacijama, s*ebao najnoviju TOCU samo zbog konzole...al tu se uzimaju pare :)

Pa ne znam sta da ti kazem, gledaj motors channel, na slikama ne izgleda nista posebno, ali kada vidis, na TV-u, ono je ludilo kako dobro izgleda. Inace, mislim da sam probao sve trke koje postoje za PSX 1 i 2, Dreamcast i naravno PC, od 1996 godine pa na ovamo, i mislim da ova zaista izgleda najimpresivnije. Cak i u poredjenju sa onim sado - mazo (sto se tice osvajanja dozvola i sl.) Grand tourismo serijalom.

GT jeste sado mazo za dozvole, ali je i grafichki nepre*ebiv, a ovo nije ni blizu, i sve dok je D3Da nece ni biti....
pogledacu na motorsu ako uspem da uhvatim...

Ne znam sta se smarate sa tim dozvolama, ja sam bronze pokupio u vecini slucajeva iz 1 pokusaja, eventualno dva :)

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno