Šta je novo?

Jel probao neko ovo i jel valja čemu?

sonus70

Slavan
Učlanjen(a)
20.10.2006
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 3 3200U with Radeon Vega Mobile Gfx 2.60 GHz
RAM
8
GPU
integra
Storage
ssd
Laptop
HP 255 g7
Tablet
Samsung Active tab 7
Mobilni telefon
Realme
Pametni uređaji
Supruga
Pristup internetu
  1. Optički internet
IG-MAX 0036MS

Sviđa mi se cena pa da ubacim unutra neku hardić koji bi služio za čuvanje nekih bitnijih stvari. Otprilike da žena natrpa svoje filmiće,fotke pa da ja mogu da drndam interne hardove i da se ne plašim njenog "nemoj slučajno da opet nestanu one fotke" . Dakle kao neki bekap da služi, koji bi se uštekao recimo jedanput mesečno. Čak nije bitna ni neka mobilnost, ne planiram da ga nigde nosam.
Gledao sam neka gotova rešenja ekdternih HDD ova al mi se ne sviđa ona fora sa USB kablićem od 10cm. Ako ću da se zavlačim pod sto da ga bodem iza onda ću ubaciti običan hard u kućište pa ga ubosti kad treba. Ima li ovo gore neko svoje napajanje ili takođe vuče preko USB-a struju?

Instaliraj na neki hdd posto vidim da ih imas vise komada acronis True Image home, napravi secure zone i tu drzi bekap zeninih slika i tako tih stvari, tesko da to mozes obrisati ili unistiti....osim ako ne rikne hdd. ;)

Uparavo tog se i bojim. Crkavanja hardova. A 2,5 jesu skuplji od 3,5 al ne trebaju meni za to Terabajti, neki od 320 ili 500 će posluži. To je već tu oko 5k dinara. Samo me interesije da li ovaj rek ima neko i kakva su iskustva.

Vrh Dno