Šta je novo?

Jel presao neko Doom 3?

BL@CK DE@TH

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2003
Poena
619
Ima li ko da je zavrsio ovu (dosadnu) igru?Pet puta sam je igrao sa pauzama od nekoliko nedelja i nikako da dodjem do kraja.Pocnem da je igram par dana pa me smori,posle opet i tako u nedogled.A kad se setim koliko sam je cekao da se pojavi. :trust:

a shto si mazohista? uzmi igraj neshto shto tise svidja i vuche te da igrash a ne da ustanesh isfrustriran sa stolice posle igranja...

i da, verovatno ima neko ko ju je preshao...

Ja sam je zavrsio za 10 dana mada koliko sam citao na forumu ima ljudi koji su je zavrsili i brze. Inace Doom 3 je i meni manje vise smarajuci.

Meni je trebalo tri nedelje,ali bio sam uporan....Istina jeste da ima mnogo,mnogo dosadnih delova,ali ja mislim da je u svakoj igri tako...

Sto je onda igrate ? Meni kad je nesto dosadno idem na add/remove :d

I kako bre to igrate kad igrate toliko i ne mozete da dodjete do kraja ? :p

I ja sam jedan od onih koji je vec dugo igra i to sve pomalo.
Mislim da igram duze od mesec dana, ali to ne zato sto je igra losa ili dosadna, vec mi je dovoljno 10-15 minuta da me prodje ubilacki osecaj, da se malo prestravim i to je to... a onda za par dana opet tako... Cini mi se da sam negde na pola igre :)

nemojte ljudi meriti na dane koliko je igra dugacka!
igra ima 20-tak sati efektivnog igranja, pa shodno tome toliko i treba da je predjete! :)
ja sam je presao za, tacno, 3 dana igranja, a igrao sam 7-8 sati dnevno (bas sam bio zagrejan :) )

Kako bre to, "dosadna...". Pa to je "najbolji" fps, samo ti izgleda nisi upucen dovoljno... :d

Ne, nego ce vas 5 smaraca koji igrate 4 igre godisnje i to po 3 meseca da bude merilo :d :)

Ma igrica je extra laka samo se svodi na udji u prostoriju pucaj okreni se pucaj...
Presao sam je za dve noci i jedan dan :D

OptiPlex je napisao(la):
Ne, nego ce vas 5 smaraca koji igrate 4 igre godisnje i to po 3 meseca da bude merilo :d :)

Ne, nego cemo da igramo svako ****** koje nam padne saka :)

Ehm... od kako sam poceo da igram Doom3, presao sam 4 razlicite igre. Doduse, jedna je ultra kratka (CoD:UO... mada nisam ni morao da kazem koja je).

Inace, od FarCry-a se nije pojavila igra koja je po mom misljenju extra kvalitetna, izuzev eto, par strategija, koje i ne igram nesto mnogo.

Zavrsio ga i ja, al' sam se posteno smorio.

Taman sam se napalio na onom Hell nivou, kad ono opet isto, isti hodnici, 2 nova neprijatelja i to je to. Sve u svemu, razocaran sam. :(

Presao sam je i ja... igra je nemoguc krs! Nista novo nije donela sa sobom, sve vec vidjene gluposti samo ovoga puta sa predobrom grafikom mora se priznati.

Rainbow, upravo gledam American Beauty, ali nebitno to sada...

Igra nije ni trebala da donese nista novo osim poboljsanih tehnickih karakteristika. Doom3 je rimejk, to treba prvo shvatiti i onda komentarisati. Iz tog ugla, bolje igru nismo ni mogli dobiti i ovo je sasvim dobro. Na momente nezanimljivo, ali uvek te tera da joj se vratis. Kao sto vidis, i sam si je presao.

Meni nije jasno zasto ste je uopste igrali,kad je ******!Meni kad se nesto svidi ja predjem i drugi nivo pa i celu igru....a kad mi je igra losa na prvi "Start Game"...kao sto rece Opti,add/remove joj ne gine! :D

Velika vecina je nije ni presla zbog slabijeg hardvera, FC je veci sharenish koji se vidi i na slabijim kartama, pa vishe i prija oku. Ne pricham napamet, znam josh par ljudi koji su ga igrali npr. kod kuce sa pristojnim hardverom i brzo deinstalirali, a posle im se zelja za igranjem vratila kad su videli kako to izgleda na npr 6800 karti i jachoj mashini od njihove. Imao sam par dana 6800 neki i uzivao sam ga igrajuci, kako sam vratio 5900, smorio sam se i deinstalirao :)
Ebiga, naviknes se na dobar fps u 1280x1024 (na TFT-u) i posle toga, sve je chemer :d

Heh, ja sam stigo do misije gde dobijam Plasma Gun :D ...

...i onda sam se smorio, deinstalirao i slucajno sam izbrisao save game :S: Sada me mrzi da igram iz pocetka :p

Zavrsio, posle 12h igranja ( 4 dana ). Save sam delete-ovao, kao i igru.

Nazad
Vrh Dno