Šta je novo?

Jel ovo normalno

cof

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2003
Poena
645
Moja oprema  
CPU & Cooler
3700x Wraith Prism
Matična ploča
MSI B550-A PRO
RAM
16GB DDR4 G.Skill Trident Z
GPU
ASUS 4060 TI
Storage
NVMe Adata 1TB XPG SPECTRIX S40G
PSU
FRACTAL DESIGN ION + 2 Platinum 860W
Kućište
Corsair iCUE 220T RGB
:S:
Znaci moj sistem xp 1900 512 ddr 2700 cas 2 a svi ovi sistemi imaju bolje rezultate.
mislim nije meni do tih 200 bodova nego jel sve ok sa memorijom
pozdrav
evo i testa

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    36.7 KB · Pregleda: 119
Poslednja izmena:
cof je napisao(la):
Znaci moj sistem xp 1900 512 ddr 2700 cas 2 a svi ovi sistemi imaju bolje rezultate.
pozdrav
evo i testa

Recimo da je to VIA platforma i da radi na 133 MHz-a FSB, pod tim uslovima je to otprilike to.

Zasto ne bi bilo sve ok sa memorijom?
Cooliraj a ove testove Sandre zaboravi jednom zauvek(nisu ti testovi radjeni na tvojoj ploci a ko zna i koja je memorija koriscena). Znaci, zaboravi na "sinteticke" testove i koristi neki drugi, npr. PC Mark

:D a PCMark nije sintetički?
Sintetički je svaki test kome je jedina funkcija benchmarkovanje.

OK Vojkane. Nisam znao da se izraz "sinteticki" upotrebljava za istu stvar. Izvinjavam se jer nisam znao...
Poz!

cof je napisao(la):
pozdrav
evo i testa

Memorija ti radi sinhrono sa FSB-om, odnosno na 266Mhz. Reci nam koju plocu imas pa da te "posavetujemo" (deco jel volite brzu voznju :-devil-: )

npetar je napisao(la):
OK Vojkane. Nisam znao da se izraz "sinteticki" upotrebljava za istu stvar. Izvinjavam se jer nisam znao...
Poz!

Sinteticki = vestacki! :D

Ploca: Microstar KT3 Ultra2 -- 6380e

Pozdrav i hvala na odgovorima

Odlicno, ta ploca radi na 166Mhz bez problema. Za pocetak probaj odma na da je podignes na 166 a multiplikator stavi na 10x. Kasnije polako podizi mnozioc. Imas sve sanse da stignes do 12.5x sto bi bilo ekvivalentno XP2400++.

12.5*166 je okruglo 2600+, onako fabrički :)
A nigde ne piše da CPU nije palomino, prvo treba videti da li je otključan množilac.

hehe mnozilac nije otkljucan tako da nisam ni pokusao da "dignem" magistralu na 166 :d bilo bi previse. U svakom slucaju ako pozelim da podignem magistralu cak i na 140 nece da radi (nece da se podigne sistem) tako da to znaci ili da je memorija krs ili da je procesor najgori od svu decu :bottle:

Zapravo sam hteo ici (sa zeljom) do 2Ghz (12x166Mhz), a kako kazes da ni na 140Mhz sistem ne radi prepostavljam da imas Palomino procesor, pogotovu sto nije otkljucan. Mislio sam da je rec o T'Bred-u. Sve u svemu nisi kandidat za OC.

Nazad
Vrh Dno