Šta je novo?

Jel oprobao neko nove ixuse 70 i 75

Misko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
02.10.2000
Poena
769
trenutno imam ixus 40 pa merkam neki upgrade mene zanima da bude fotoaparat mali ovaj mi savrseno odgovara po dimenzijama i ne bih menjao njegove dimenzije tako da jedino ostaju 70 i 75 kao opcije. Pitanje je da li se neko poigrao sa doticnima?

Ja vala ne bih ni gledao njih pored 850IS... Naravno ako insistiras na IXUS familiji jer trenutno i Panasonic i Fuji u toj klasi daju vise za ulozen novac i F20 i FX30 su definitivno kompletniji aparatici...

Nije frka vidim i ja da f30 kida al je 28mm debeo, ovi novi ixusi 19mm i 20mm kolko vidim ~40% su tanji od fuji-a a i od ostalih 8xx ixus-a. Pa bih zbog toga prvenstveno njih, nemam naviku da vucaram neke torbice, leti sam obicno u sortsu a uvece u nekom klubu opet bih zeleo da me podeseca da je u farmerkama mada moguce da ce na kraju biti f30 ako bude imao dosta bolje fotke od ovih.

Nije on mislio na godine :D

Ako cesh da slikash u klubu, zaboravi na sve osim Fujija :)

Objasnite miii..

UPOREDNO PO CEMU je bolji neki fuji od ixusa 75?I koje su im cene posto me drugar juri da mi donese 75icu za 320eur...hvalaaaaa:p

Fuji je bolji jer mu je ISO800 bolji od ISO200 na Ixusu, i ima manuelne komande, dok kod Ixusa mozesh samo da palish face blicem i slikash tunele :)

Nazad
Vrh Dno