Šta je novo?

Jel neko zna gde ima ovo?!

miloshs

Slavan
Učlanjen(a)
11.08.2008
Poena
319
Upravo tako, jel neko zna gde ima, ili je video da li negde moze da se kupi famozna guma za pokrivanje novsecenih rupa za ventilatore? Iliti nadasvepoznata "U-rubber tube"?!?!

Za one koji ne znaju sta je, a mozda su videli evo i par slika:

friso.jpg

imagem031on5.jpg

img.jpg

Pozdrav :wave:

Mozes da uzmes neki stari kabl ili ga kupi pa ga onda "raspori" povadi zice iz njega i dobices slicnu stvar, verovatno za manje pare.

Pogledaj u nekim boljim radnjama za okovo i srafove.

Mozes da uzmes neki stari kabl ili ga kupi pa ga onda "raspori" povadi zice iz njega i dobices slicnu stvar, verovatno za manje pare.

Hehe, hvala na ideji, ali nju sam vec razmatrao i odustao od nje, jer ipak svrha modovanja je da kuciste izgleda lepse, a ne kao polovan "stojadin" iz 1979 :D

Nikako da se nacudim cudu, kako lepo izgleda ona guma sto prodaju na mnpctech.com ... probao sam i to da narucim preko drugara, ali skotovi na 6$, kolko kosta 1,5m te gume traze oko 10$ shipping.... tako da mogu slobodno da zaborave na to da mi izbiju novce iz dzepa..

Nacuo sam da takodje ovakvi kablici mogu da se nadju u prodavnicama auto delova, ali to mi je nesto malo verovatno... jedino ako necu ala "stojadin" 1979 :banana:

E, kad već pomenu keca iz '79, automobili imaju kedere, ovako na prvu izgledaju glomazno za to što tebi treba, ali kad skineš višak gume, možda i posluži.

Hehe, hvala na ideji, ali nju sam vec razmatrao i odustao od nje, jer ipak svrha modovanja je da kuciste izgleda lepse, a ne kao polovan "stojadin" iz 1979 :D

Nikako da se nacudim cudu, kako lepo izgleda ona guma sto prodaju na mnpctech.com ... probao sam i to da narucim preko drugara, ali skotovi na 6$, kolko kosta 1,5m te gume traze oko 10$ shipping.... tako da mogu slobodno da zaborave na to da mi izbiju novce iz dzepa..

Nacuo sam da takodje ovakvi kablici mogu da se nadju u prodavnicama auto delova, ali to mi je nesto malo verovatno... jedino ako necu ala "stojadin" 1979 :banana:

Jeste ali zaboravljas da zastavini automobili imaju "toplu dusu" .......

Jeste ali zaboravljas da zastavini automobili imaju "toplu dusu" .......

Hehe, pa dobro, sve je to u redu... kontam, kazes da idem na taj retro ex-yu stil.... ali ipak ne hvala... nisam dao 900eur za komp pa sad da mi izgleda kao stojadin :smoke:

Moracu ovih dana da odem u radnju za auo delove pa da bas vidim sta imaju... :d

'Nas ti kakav Stojdza ima za 900eur,eeeeee...:d

Mislim sta reci sem...

stojadin4co.jpg

Ipak, SNAGA SE OSECA... ako hocete da vas PC bude snazan, kupite novo kuciste "Stojadin" :D

Poslednja izmena:
Bogami stojadin od 900 eura mozda ce duze da te sluzi nego neka sadasjna konfiguracija za te iste pare....

Hmm... Skrenula tema na polovna domaca vozila :D
Pretpostavljam da to znaci da niko ne zna gde ima trazena guma? Trazio sam u 2-3 radnje u SDu i bledo su me gledali...

Hmm... Skrenula tema na polovna domaca vozila :D
Pretpostavljam da to znaci da niko ne zna gde ima trazena guma? Trazio sam u 2-3 radnje u SDu i bledo su me gledali...

Hmmm... da li stvarno treba da ocekujemo, da u zemlji u kojoj moras obici 6 prodavnica samo da bi bio neuspesan u kupovini tinol zice i tinol paste, postoji prodavnica u kojoj imaju pojma sta je U-kanal guma?!

Ali stvarno najbolje sto mozes naci je "diht" prozorska guma od stojadina...

Mene samo zanima, da li je moguce da niko nikada u ovoj zemlji nije trazio U kanal gumu da pokrije nesto sto je sekao?! Pa zaboga sto bi neko imao pomenutu gumu?

U svakom slucaju potraga jos uvek traje... ne predajemo se jos!!! :d

Jesi li potrazio u "GUMATIC"021 442 665
preko puta CUBI
imaju pristojan izbor guma-kedera...itd

poz.

имаш у темеринској продавницу ауто-џиџа-биџа... кад кренеш из центра са десне стране. напољу су изложени некакви набуџени волани, доста је шарено нећеш промашити... има свакаквих за*ебанција унутра, пробај тамо.

Bolje ti je da pokusas sa obicnom izolacijom od kabla. Nadji neki crni kabel precnika 2-3 mm, iseci ga pravilno po duzini i izgledace super! Radio sam vec takve stvari na svom kucistu, npr. za ivice nekih rupa kroz koje prolaze zice itd. Nema potrebe da bacas pare na te gluposti...a u krajnjem slucaju, ako ti se ne svidja, nije tesko skinuti ;)

Auto pijaca na Bubanj potoku,odes subotom kada su delovi,i sigurno ces naci. Vidjao sam nesto slicno tome,samo mislim da se koriste kao neke lajsnice za krajeve vrata. Ako mozes,idi i pogledaj,sigurno ces naci.

Pozdrav ;)

Ja glasam za stojadina... Imas komp u njemu, bord, navigaciju... Ugradjuju od 1982 godine...
Mercedes je ukrao foru za TV od njih, pa su kao oni nabudzili prvi TV u limuzinu... ;)

Ne znam što će ti ovaj KEDER ZA PROZORE:DObična guma u tabaku za slavine debljine 4-5mm i vešte ruke mogu da naprave daleko bolju gumu za poturanje ispod kulera ali kapiram ja da je zanimljivije izgubiti ceo dan u traženju ultimativnog rešenja:D

Te gume 100% mozes naci na Najlon pijaci u NS-u, na delu gde su auto delovi, vidjao sam to cesto, ima bas jedna tezga puna tih guma i nekih tako slicnih lajsni za kola, tako da ne bi trebao da imas problema da nadjes.;)

Nasao pomenutu stvarcicu u vec pomenutom Gumatic-u u NS-u, imaju stvarno pozamasni inventar slicnih gluparija... 150din/m... malo skupo za krsh gumu ako mene pitate. Uzeo sam 2m da probam, montiram ovih dana pa cu da bacim slike ne forumche nam... Videcemo da li sam dobro zamislio i kako ce ispasti...

Nije bas savitljiv keder, ali pretpostavljam da ce se malo smeksati kad ga ostavim da se malo podgreje na 25-26oC u sobi...

A sto si sekao te rupe?Ne greje se valjda toliko?

Poslednja izmena:
"Glass service" trazi univerzalnu ukrasnu lajsnu za shoferke (prodaje se na metar) sigurno ce zavrshiti posao!

Vrh Dno