Nivano je napisao(la):Trebao bih u sredu da ga kupim (ako se ne odlucim drugacije). Jel neko probao ovu karticu?? Kako se pokazala? Na kraju krajeva nisam nasao nijednu drugu Radeon 9700 karticu kod nas (A 9700 pro ima samo Gigabyte).
Pozdrav
Nivano je napisao(la):Trebao bih u sredu da ga kupim (ako se ne odlucim drugacije). Jel neko probao ovu karticu?? Kako se pokazala? Na kraju krajeva nisam nasao nijednu drugu Radeon 9700 karticu kod nas (A 9700 pro ima samo Gigabyte).
Pozdrav
Koja je bila rev. stampane ploce.Goxy je napisao(la):Probao sam je je i pokazala se odlicno izuzev sto je pravila coold boot na 5 ploca na kojim sam je probao. ako je budes uzimao pogledaj samo da nije revision A01, jer je meni ta pravila problem.
Pozdrav
G.
jaksa je napisao(la):Koja je bila rev. stampane ploce.
Gore levo, P/N 109-xxxxxx-xx?
Goxy je napisao(la):Neznam tacno ali nije bila 30 ako si na to mislio.
jaksa je napisao(la):Ja imam GA sa 30 kao zadnjim brojevima, u cemu je fora?
Mislim da trenutno niko nema NOV Club3D 9700non pro.Te karte nema vec vise od 20 dana a cisto sumnjam da ce je biti skorije.Nivano je napisao(la):Trebao bih u sredu da ga kupim (ako se ne odlucim drugacije). Jel neko probao ovu karticu?? Kako se pokazala? Na kraju krajeva nisam nasao nijednu drugu Radeon 9700 karticu kod nas (A 9700 pro ima samo Gigabyte).
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari