Šta je novo?

Jel neko probao Clud-3D Radeon 9700

Nivano

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2003
Poena
609
Trebao bih u sredu da ga kupim (ako se ne odlucim drugacije). Jel neko probao ovu karticu?? Kako se pokazala? Na kraju krajeva nisam nasao nijednu drugu Radeon 9700 karticu kod nas (A 9700 pro ima samo Gigabyte).

Pozdrav

Nivano je napisao(la):
Trebao bih u sredu da ga kupim (ako se ne odlucim drugacije). Jel neko probao ovu karticu?? Kako se pokazala? Na kraju krajeva nisam nasao nijednu drugu Radeon 9700 karticu kod nas (A 9700 pro ima samo Gigabyte).

Pozdrav

Ona koju sam ja video kod Simpsona je bila club3d radeon 9700 ali klokovana kao pro, 325/620 a prodavana je po ceni non-pro.

Nivano je napisao(la):

Pozdrav

Probao sam je je i pokazala se odlicno izuzev sto je pravila coold boot na 5 ploca na kojim sam je probao. ako je budes uzimao pogledaj samo da nije revision A01, jer je meni ta pravila problem.

Pozdrav

G.

Re: Re: Jel neko probao Clud-3D Radeon 9700

Goxy je napisao(la):
Probao sam je je i pokazala se odlicno izuzev sto je pravila coold boot na 5 ploca na kojim sam je probao. ako je budes uzimao pogledaj samo da nije revision A01, jer je meni ta pravila problem.

Pozdrav

G.
Koja je bila rev. stampane ploce.
Gore levo, P/N 109-xxxxxx-xx?

Re: Re: Re: Jel neko probao Clud-3D Radeon 9700

jaksa je napisao(la):
Koja je bila rev. stampane ploce.
Gore levo, P/N 109-xxxxxx-xx?

Neznam tacno ali nije bila 30 ako si na to mislio.

Re: Re: Re: Re: Jel neko probao Clud-3D Radeon 9700

Goxy je napisao(la):
Neznam tacno ali nije bila 30 ako si na to mislio.

Ja imam GA sa 30 kao zadnjim brojevima, u cemu je fora?

Re: Re: Re: Re: Re: Jel neko probao Clud-3D Radeon 9700

jaksa je napisao(la):
Ja imam GA sa 30 kao zadnjim brojevima, u cemu je fora?

Pa te koje su ispod 30 ne rade dobro. tako kaze Broz a i ja sam se licno uverio.
BTW i ja imam GA Pro sa 30 i sad radi kao sat.

Nivano je napisao(la):

Pozdrav
Mislim da trenutno niko nema NOV Club3D 9700non pro.Te karte nema vec vise od 20 dana a cisto sumnjam da ce je biti skorije.

Vrh Dno