Šta je novo?

Jel moze paralelno SBB i ADSL?

Igvan

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
620
Ne mislim da u isto vreme koristim i sabiram brzinu, nego ADSL mi je flat pa bih ga koristio za download a SBB je prepaid 450MB i teba mi samo za online igranje.

Kako bih to izgledalo i da li bi bilo komplikovano menjanje sa ADSL-a na SBB i obrnuto?

I trenutno mi je ADSL povezan preko LAN-a tako da bi onda SBB isao na USB?

Ne znam da li moze,ali ako moze bolji je adsl za igranje,a flat sbb za download.Jos jednom ponavljam da ne znam da li moze da ne bih bio iznapusavan:wave:

kako je ADSL bolji za igranje, kada ima procentualno veci ping?

anyway, ADSL na LAN, SBB na USB i samo gasis-palis po potrebi...

Definitivno SBB za igranje, ADSL za download :p

To je dobra stvar ako hoces oba link da da koristis u isto vreme + Load Balancing izmedju ta dva :) Slicno nesto ima i D-Link sto se tice rutera.

Poslednja izmena:
Igvane, ja sam imao SBB prepaid zakačen preko USB-a, a onda sam dobio ADSL flat, zakačen preko mrežne karte i nikako nisam uspeo da ih nateram da rade jedan pored drugog. Čak sam ovde negde i postavio sličnu temu, ali svi odgovori koje sam dobio su prošli neuspešno.

Na kraju sam batalio SBB prepaid i ostao na ADSL-u flat, samo zbog posla (dosta vučem velike fajlove preko e-maila), inače nema šanse da bih koristio ADSL naspram kablovskog SBB-a...

pa sto onda nisi presao na sbb flat a batalio adsl ? Mislim, ja sam se preporodio sa cable netom posle ADSL-a... Inace i sam sam trazio resenja za koriscenje dve konekcije od jednom, ali sam skontao da treba ono sto je Ji postovao, tj multiple wan ruter.

pa sto onda nisi presao na sbb flat a batalio adsl ?

Zato što mi ADSL plaća firma, u sklopu Ugovora koji ima sa provajderom (ADSL imamo na nekoliko lokacija u gradu).

[OT]A ne mozemo da je dobijemo na najbitnijoj, u magacinu veleprodaje, nego se momci muce sa dialupom :mad:[/OT]

Nazad
Vrh Dno