Šta je novo?

jel moze DVD rezac na PIII 750MHz

Prole

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2003
Poena
619
Negde sam procitao da DVD rezaci (8X ali bih kupio i sporiji) traze min PIV 1Ghz?! Jel ovo tacno? Inace, uzeo bih Nec...
Hvala svima!

Traze dobru plocu, procesor manje-vise.

BokiPK je napisao(la):
Traze dobru plocu, procesor manje-vise.

Procesor obavezno.

Sem u slucaju da planiras da ostaris dok narezes jedan film :D

Imam Aopen AK73 plocu. Nije mi problem da cekam ni sat vremena jer bih iskljucivo rezao data diskove (DivX filmovi) za gledanje na Xwave 9100 (koji takodje treba da kupim) a to nebih cinio bas svaki dan. Jel moze 512 Rama da pomogne? Znaci odgovor je MOZE ali ce biti malo kilavo?!

Otvori se par stotina € za SCSI verziju i nemoj da brineš. :d

magick je napisao(la):
Otvori se par stotina € za SCSI verziju i nemoj da brineš. :d

Mozes li da das coveku konstruktivan predlog umesto sto odvalis tako nesto?
Da ima par stotina € verovatno bi kupio nesto u rangu P4.
Moze i procesor P!!! na 750, radice rezanje bez problema, treba mu brzina samo ako PRAVI dvd. 512MB rama je veoma pozeljno.
AOpen AK73? Je li VIA ili intel chipset, i koji? Ako je i815 ili VIA694x, gurace 2x bez problema, za 4x malo ce da se muci.

Ako traze PIV na 1 Ghz onda ce i P III na 600 Mhz biti dosta :D

Inace valjda je najbitnije imati defragmentiran i brz hard disk kao i za CD-ove.

Poslednja izmena:
Chipset je VIA Apollo KT133A (stagod ovo znacilo, ne razumem se u detalje). 2X ce biti sasvim dovoljno a ako moze 4X jos bolje. Odoh po Nec ovih dana... Pozdrav i HVALA!!!

Ma radice ti bre opusteno, nista se ne brini...
Inace, nemash p3 nego duron ili athlon, a i nije mi jasno gde si procitao to o p4 na 1ghz? :) :) :)

Svet Kompjutera, martovski broj. Testirali su tri rezaca (MSI, NEC i LG) 8X i svi navodno traze PIV na 1Ghz. Imam Duron, bas sam blesav sto takve osnovne stvari ne znam (a iskreno me i ne zanimaju).

Poslednja izmena:
p3 650, asus cubx, 512 rama - Nec i Lg DVD rezaci i sve je radilo odlicno pri rezanju na 4x, zauzece cpu-a je bilo oko 20-30% pri rezanju. OS w2k i winXp.

Poslednja izmena:
Prole je napisao(la):
Svet Kompjutera, martovski broj. Testirali su tri rezaca (MSI, NEC i LG) 8X i svi navodno traze PIV na 1Ghz. Imam Duron, bas sam blesav sto takve osnovne stvari ne znam (a iskreno me i ne zanimaju).

Eh te specifikacije iz Sveta Kontejnera...P4 na 1 ghz, graficka karta sa 32 mb rama i tome slicno...:d

Prole je napisao(la):
Chipset je VIA Apollo KT133A (stagod ovo znacilo, ne razumem se u detalje). 2X ce biti sasvim dovoljno a ako moze 4X jos bolje. Odoh po Nec ovih dana... Pozdrav i HVALA!!!

Znaci imas Athlona ili Duron-a. Nabavi jos 256MB, i uzmi LiteOn LDW-451S. Cena bi trebala da bude oko 90€, ili manje.

BokiPK je napisao(la):
Mozes li da das coveku konstruktivan predlog umesto sto odvalis tako nesto?
Da ima par stotina € verovatno bi kupio nesto u rangu P4.
Moze i procesor P!!! na 750, radice rezanje bez problema, treba mu brzina samo ako PRAVI dvd. 512MB rama je veoma pozeljno.
AOpen AK73? Je li VIA ili intel chipset, i koji? Ako je i815 ili VIA694x, gurace 2x bez problema, za 4x malo ce da se muci.

A vide li ti ono što se zove smajli („:d”)? :trust:

LiteOFF ili NEC? Koji bre, nemojte me zbunjivati...

Pioneer

Sve jedno je. Uzmi koji hoces. Koji nadjes najjeftinije :p

Geek_master je napisao(la):
Sve jedno je. Uzmi koji hoces. Koji nadjes najjeftinije :p
Ma naravno. Svaki je dobar.
Konacno pametan savet, inace.

jaksa je napisao(la):
Ma naravno. Svaki je dobar.
Konacno pametan savet, inace.

Ja to tvrdim na forumu jos od pojave prvih 4x pisaca, samo mi niko nije verovao tada :d

Nazad
Vrh Dno