Šta je novo?

Jel ima neko wireless tehnikom?

shku

Čuven
Učlanjen(a)
22.03.2003
Poena
620
Dal je neko nakacem na vodotoranj,da kaze utiske kako to radi i jos neka pod pitanja da odgovori.U sustini recite utiske.Znam da su se ljudi zalili pre jedno mesec dva,pa me interesuje kakva je sad situacija...

ja sam se nakacio pre oko mesec dana. Radi ok nije konstantno 64.0 kbps nekad pada, a nekad ide i preko. Sve u svemu dobar je osecaj biti non stop online, kompjuter od tada nikad ne gasim pa se stalno skida nesto i na taj nacin mozes dosta skinuti. Iskreno moglo bi bolje da radi, steta sto je preko pristup preko NAT ali doduse osim audio u messengeru ostalo sve radi. Znaci rade p2p sto je meni najvaznije. Bilo bi dobro kada bi pustili makar 128 kbps, valjda ce uskoro. Ovako ne zalim sto sam presao na wireless ako imas opticku vidljivost i nemas drugo resenje uzmi neces pogresiti.

reci misho kakav ti je ping? ,ako si probao da igras nesto online

Pa interesuju me ti dropovi sto ih spominjes,bas zbog on-line igranja.Aj ako ti nije tesko da se nalkacis na cs i posmatraj ping jedno minut.Reci u kojjim graniicama se krece,i ako skace ping koliko to traje?Naravno mozes da probas bilo koju igru pa da kazes,ali se na cs-u lepo oseti zastajkivanje u rtansferu.

Poslednja izmena:
imam ja i koristim ga , ako ti je dobar signal i ako si na dobrom apu ima da radi odlicno , kostutnjak je najbolji tehnikomov ap Tehnicom-KVT ponekada se desi da prsne net al netraje duze od 2-3 min igram na tehnikomovom serveru cs radi na pingi oko 20-30 kda mreza nije zagusena al kda se zagusi nemozsh da igrash nisam probavao na stranim serverima da igram nezaboravi ja sam u lokalnoj mrezi za tehnikoom zato je ping takav

I ja razmisljam na ovu temu pa me interesuje jos ponesto, sto nije receno. Kako radi DL, tj kojom brzinom i koliko stabilno?

Misha R je napisao(la):
Znaci rade p2p sto je meni najvaznije. Bilo bi dobro kada bi pustili makar 128 kbps, valjda ce uskoro. Ovako ne zalim sto sam presao na wireless ako imas opticku vidljivost i nemas drugo resenje uzmi neces pogresiti.
Kako se sada kreću cene kod Tehnikoma? Koliko te je ta kombinacija ukupno koštala. Da znam da li da se penjem na krajnje nezgodan krov i tražim vodotoranj ? :)

Nazad
Vrh Dno