Šta je novo?

Jel ima neko Wap emulator

Kapuero

Čuven
Učlanjen(a)
22.11.2004
Poena
695
Treba mi wap emulator,znam da postoji al sam se naskidao svacega sa neta sto nosi ime wap emularor i ni jedno nije to sto mi treba,znaci treba mi adresa linka sa imenom programa sa kojim cu moci da gledam wap stranice na desktopu windows-a XP,samo sa jos dodam da sam skidao neku glupost od programa oko 60mb i to nije to,neznam cak ni za sta se koristi program,ustvari znam cemu sluzi al neznam da ga koristim a sluzi za pravljenje wap strana na mobilnom(Nokia), a j ako ima neko link sa tacnim imenom i verzijom programa jer sam poludeo skidajuci gluposti sa neta,samo sam zatrpao e-mail sa spam-om.

ZoNi je napisao(la):
Kapuero, ja ti preporucujem Operu za tako nesto! www.opera.com

:)

imam operu na comp,ali je nisam instalirao,jer do sada nisam imao iskustva sa operom pa ne bih da zeznem explorer ako mi se opera nesvidi ili neradi,jedno pitanje jel moze da se koriste i opera i explorer na jednom comp. pa da se izabere koji ce se pretrazivac koristiti?

Wakizashi je napisao(la):
http://www.winwap.org/index.shtml
browser ko i svaki drugi samo za wap strane...

e ovaj program sam instalirao i otvori mi kao explorer ali nece ni jednu wap stranicu da otvori,pise da ukucam valjda moj proxy(posto sam na wirelesu valjda to trazi) jer vidim da ima stelovanje i za dialup pa sam tu stao,ubacio sam jos i gateway od moje mreze i nista,ajde ako ga neko koristi da mi pomogne oko namestanja,citam ja uputstva al dzabe kad nekontam sto nece da otvori wap stranice,cak mi pise i da li hocu da mi se stranica otvori sa defoult explorerom i kad stavim yes prebaci me na win explorer i pita me da li da snimi tu stranicu.

Naravno da moze da se izabere.. nemas sta da biras u sustini.. instaliras i kad ti se otvara jedan otvoris njega, kad ti se otvara drugi otvoris njega.

Ja koristim Operu 7.54 za pretrazivanje WAP stranica i odlicno radi!

napokon sam nesto malo uspeo sa winwap-om,mogu da idem na wap stranice ali ne na sve,nemogu ni na mobtelovu ni na telekomovu wap adresu,kao i na ostele stranice koje imaju slicice za ulaz negde na sajt,sta bi to moglo da bude?

Koristi operu.
Sajt telekoma je banovan , moze se pristupiti samo sa njihovih pristupnih ip adresa, dok kod mobtela to nije slucaj.

Nazad
Vrh Dno