Šta je novo?

Jel ima neko probleme sa redial-om ?

drapin

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.07.2001
Poena
710
Dakle otprilike od petka se odjednom, kad zovem YUBC ili Eunet, bilo koji broj, promenio signal zauzeca !

Tacnije promenila se ucestalost beep-a (...ili kako da ga vec nazovem...) i sada je ta ucestalost tona mnogo veca nego do sada.

Naravno to za posledicu ima da modem vise ne prepoznaje busy signal !

Pre neki dan sam cuo da se menjaju neke centrale i bili su uglavnom spominjani samo sedmocifreni brojevi koji pocinju sa 3, u sta bi naravno mogli da spadaju i brojevi gotovo svih provajdera...pa sam nekako te dve stvari povezao. :(

Jel ima neki string cijim podesavanjem bi moglo da se natera modem da prepoznaje novi signal zauzeca kao "busy" ??? Sa promenom zemlje sam pokusao, nekih 10-15 zemalja sam probao i nista...

Francuska funkcionise za mene
(centrala je francuska):rocket:

i meni

se to isto desava sa yubcom,samo ne znam kako to da sredim:(

Tesko da moze se nekako srediti stringom. Nekada davno dok sam imao takvih problema sa centralom, naisao sam na neke ruske sajtove gde izgleda ljudi imaju istih problema sa centralama :) a resavali su ih promenom firmware-a modema i to onog dela gde je zabelezen signal zauzeca...

S vremena na vreme mi se javi isti problem na Sezamu...

kod mene se isto desavalo ali kad god se menjao zvuk centrale moj modem je prepoznavao. Inace sad koristim lucenta i prepoznaje bilo koji zvuk da mu se podmetne, inace kao country koristim Hungary, radi i sa Gremany.

"Pa to je prednost, sta ce di taj zvuk, odmah dobijes z

Heheh htedoh ovo odavno da napisem, ali evo sda cu povucen naslovom ovog thread-a.

Ja uopste NEMAM ton zauzeca, pri pozivu 95% brojeva, izmedju ostalog i brojeva provajdera ... E sada saberite tu tuznu cinjenicu (koju je sluzbenik "info sluzbe" ptt-a okarakterisao recima u naslovu) + dvojnik i pride x drugih problema sa linijom ... pa vidite ....

... hm ma ko zna mozda je stvarno nepostojanje busy tona napredna funkcija :0

Nazad
Vrh Dno