Šta je novo?

jel ima neko problema sa x-fi audio kartom?

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
znaci od kad sam je zabo, sistem mi malo poludeo, kad pokrenem bs player ili mirc, resetuje mi se komp. inace u muzickom smislu radi perfektno, zvuk je ubitacan...e sad juce probah da instaliram novi ffdshow, sve prethodne kodeke sam pobrisao, i bum, opet restar! i onda poludeh i izvadih doticnu kartu, vratio integrisanu u biosu, i sve proradilo kako treba... inace, ploca je msi 945p platinum, ako nesto znaci....

Poslednja izmena:
Creative je izbacio novi X-Fi Creative Suite koji je novijeg datuma sa ispravljenim bugovima iz YouP-Paxa. Problem je sto ga dele samo uz kartice ali moze se naci na torrentima. Ne kupuje se tako da nije ilegalan download ;)

ma najveci crnjak sto i ova integrisana realtek HD audio uopste nema los zvuk, a drugar me vrbuje da mu prodam x-fi, tako da se razmisljam da li uopste da je vracam nazad.

pa isprobaj kod njega taj xi fi moj xi fi music radi savrseno,

Da menjas X-fi za integrusu, ne, nikako, sto bi rekla Ruska Jakic!

Poslednja izmena:
gvlada je napisao(la):
Creative je izbacio novi X-Fi Creative Suite koji je novijeg datuma sa ispravljenim bugovima iz YouP-Paxa. Problem je sto ga dele samo uz kartice ali moze se naci na torrentima. Ne kupuje se tako da nije ilegalan download

Daj neki link, da počnem da skidam. ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno