Šta je novo?

Jel ima neko problema sa Telekom ADSL-om?

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
815
Ne znam sta je ovo, od sinoc vuce se kao prebijen. Probao sam speedtest i evo slike, sve je ok. Ali pola sajtova nece da otvori. Krene da otvori i samo npr. otvori deo strane lose renderovano kao da sam ga prekinuo u sred otvaranja. Google images npr. kada otvorim i trazim neku sliku otvori 60-70% slika a ostatak stoji tako jedno 10-tak sekundi neotvoreno i onda otvori. Probao sam i FF i Operu, isto. Da zovem ove debose iz tehnicke podrske ima da me teraju da idem na Microsoft-ov sajt i samo cu da se iznerviram. Download u FlashGet-u ide u fullu, tj. oko 230kB/s.

Je l' si probao da promeniš DNS servere?

Stavi 208.67.220.220 i 208.67.222.222 pa vidi da li i dalje zeza.

Btw. da nemaš slučajno instaliran neki webguard od antivirusa?

Imam Kaspersky Internet security, i bas sam sad hteo da napisem da je izgleda on problem, ali koristim ga vec mesecima unazad i nikad nisam imao slican problem, a evo od juce imam.

EDIT: Definitivno je problem u njemu. Ne znam koji mu je.

Iskljucio sam ga i radi sve OK. Cim ga ukljucim opet isto, nece da ucitava strane kako treba.

Kaspersky je veoma los, ja koristim Avast i Spybot, povremeno cistim sa Combofix-om i nemam problema ;)

Pa pazi, ja ne koristim klasican Kaspersky antivirus jer mnogo usporava sistem, vec KIS 2009, koji ne zauzima previse resursa. Nisam nikada imao problema sa virusima i slicnim sranjima od kada ga koristim. E sad, zasto je odjednom poceo ovo da radi ne znam.

Nazad
Vrh Dno