Broz je napisao(la):Upravo sam konvertovao introe Splintera i BF1942 iz .bik u .avi(cisto da bih mogao da ih gledam iz wmp) jer su toliko dobri i toliko mi se svidjaju da je to nevidjenoDodacu tu i intro iz mafije
Jel ima jos neko ovakve tripove?![]()
Broz je napisao(la):U pravu si ali ja nisam gledao i dozivljavao intro(e) na taj nacin nego onako cisto multimedijalno, graf + zvuk a ona pesma iz SC intro mi se bas svidja
O njima ne treba trositi reci, zaista i mislim da 90% ljudi isto(slicno) misli...
Miroslav je napisao(la):pa neki imaju final fantasy film samo zato sto je tehnicku uradjen fenomenalno a film je zivi smor.
ljudi imaju i lepe slike, neki drze ko zna sta, zasto ne bi animacije iz igara? meni se licno svidjaju one iz warcrafta 3... naravno izuzimam fallout 1 intro animaciju koja mi prakticno u startup-u![]()
Ne mogu da se setim, sta je tacno uradio, ali cini mi se da je moj burazer slicnu stvar uradio sa WC3 filmicima. Samo sto je on, valjda, samo preimenovao bnk u avi, ili je bese otpakovao... ili itpakovao mpq, pa bnk preimenovao u avi.... ili sta vec....Broz je napisao(la):Upravo sam konvertovao introe Splintera i BF1942 iz .bik u .avi(cisto da bih mogao da ih gledam iz wmp) jer su toliko dobri i toliko mi se svidjaju da je to nevidjenoDodacu tu i intro iz mafije
Jel ima jos neko ovakve tripove?![]()
Hvala Nedeljko i ja tebe gotivimNedjo je napisao(la):...
Elem, ima jos takvih "pacijenata" :mig: :wave;
Nedjo je napisao(la):...
Ne mogu da se setim, sta je tacno uradio, ali cini mi se da je moj burazer slicnu stvar uradio sa WC3 filmicima. Samo sto je on, valjda, samo preimenovao bnk u avi, ili je bese otpakovao... ili itpakovao mpq, pa bnk preimenovao u avi.... ili sta vec....
Elem, ima jos takvih "pacijenata" :mig: :wave;
bansek je napisao(la):...
Kako je otpakovao mpq?
delimir je napisao(la):...
Cini mi se da se filmovi iz Warcraft-a mogu pustiti pomocu RadLight-a direktno...Znam da je moj drug uspeo da ih pusti bez problema. A da su fantasticni, jesu i, iako nisam odigrao bas mnogo igara, siguran sam da su najbolji!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari