Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Izrada je dobra, dosta bolja nego kod starijih MSI modela, ali treba imati u vidu da to nije savrsenstvo, to je ipak MSI
Tastatura solidna, touchpad mi se ne svidja, a ekran nije nista specijalan, npr po meni zaostaje za Toshibom, HP-om i ostalima.
Izrada je dobra, dosta bolja nego kod starijih MSI modela, ali treba imati u vidu da to nije savrsenstvo, to je ipak MSI
Tastatura solidna, touchpad mi se ne svidja, a ekran nije nista specijalan, npr po meni zaostaje za Toshibom, HP-om i ostalima.
Video sam da po performansama Fujitsu Siemens ima sličan model, U9200 s' tim da ima 1Gb RAMa manje (može se dokupiti) i disk od 120 umesto 160Gb što i nije neka frka, ali po specifikaciji bar baterija može da drži i do 6 sati (!) tako da bum još malo razmislil...
Nego, budući da se sada pojavio ovaj U9200 koji je dobrih 200€ jevtiniji a lošiji za samo 1Gb RAM-a, 40Gb harda i prepoznačavač otiska prsta (a opet bolji sa autonomijom baterije!) da li je moguće da će cena ovog MSI-a padati?
Generalno, vecina proizvodjaca ne obara tako lako cene, vec posle izvesnog vremena uradi upgrade konfiguracije, ili malo izmeni kuciste. Mali pad cena je verovatan, ali uglavnom radije prekinu proizvodnju i nastave sa onim modelima na kojima vise zaradjuju.