Jerry[NS] je napisao(la):Pa vervatno oko 10-15 nema tu sta da se prica.Pa cak nama iz Novog sada je sa kablovskim modemom od 20-25.Isti ces imati ping i na 256/512/768.
Agr3ssor je napisao(la):upravo si rekao da ima razlike u kablu i adsl-u, a ne u protoku, ne mogu da verujem da i dalje ima ljudi koji pitaju oce li bolje raditi na 512, isto ti je i na 64 i na 512(ako je u pitanju cs) sve zavisi preko kog si provajdera i ko ide preko koga pa dok stigne do glavnog eto ti pinga[/QUOTE
Razlika izmedju kabla i adsl-a postoji ,ako sam ja to napisao logicno je da mi je to jasno,ali je meni upload 64,a kod paketa 512 je 128,pa je mozda s njim bolje!
Ne znam sto se ti iscudjavas kad ocigledno nagadjas,niko ko ima 512/128 ili vise mi nije odgovorio da mi potvrdi da nema razlike,ili da je problem u provajderu,centrali itd.
Jel ima neko preko Beotela ADSL a da igra CS1.5 na beotelu i koliki mu je ping?
Brate mene zanima samo protok sa adsl-om,to sto si ti igrao na 64Kbita nema mnogo veze sa adsl-om,jer je meni jasno da preko kablovskog ide bolje,ali me zato zanima da li preko raznih varijanti adsl-a ima razlike!Agr3ssor je napisao(la):eto ti odgovora na pitanje "50-60", nista ja ne nagadjam igrao sam cs i sa 64 k sve do 1mg protoka, a posto vidim da si ti nov u svemu ovome onda tvoje pitanje mozda i ima smisla, a opet vidim da imas adsl 256 i niko te nije uputio barem sto se tice gaminga
I meni je 50-60,jel ti je 256 i koj provajder?shku je napisao(la):
A sto na zalost?M!ST!CX je napisao(la):Ja imam Beotel ADSL(na zalost)i ping mi je~50~60 zna nekad da se poveci i do 80~90 ali to je retko.Tako da moja preporuka je da ako net najvise koristis za gaming lepo predji na Cable i imaces 20~30 sto je super![]()
Cenim ja to sto hoces da pomognes,ali meni je ADSL modem hladan tako da ne znam o kakvom hladjenju ti pricas?shku je napisao(la):drobis a nemas pojma
kad se ugasi vent posle pola sata konekcija obavezno pukne,a i jos njih petoro su stavili i ustanovili da konekcija manje puca ili da ne puca uopste...
uostalom ovo su gluposti sto ti uopste pokusavam pomoci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari