Šta je novo?

jeftino.... gde?

• Začetnik teme Začetnik teme Lucas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
705
neko je prokomentarisao da su list i pakom Royalton-i na trzistu kompova. pa me zanima koje firme nisu royaltoni 🙂

Poslednja izmena:
ako mislis na maloprodaju to je u slucaju pakoma veoma jasno. 99% zarade dolazi od veleprodaje i naravno da nemaju nikakvu korist od konkurentnih cena u mp. mp radnja je ono... skoro pa samo reklama. 🙂

jedino ct od velikih uvoznika radi mp, i to sa velikim brojem shopova. mada ni njima cene nisu bas nesto konkurentne.

a gde je jeftino to stvarno ne znam posto vecinom kupujem kod sebe. 🙂

Poslednja izmena:
I, jesi li zadovoljan? 😀 Da li si do sada bio korektan, bi li se nekome preporučio? 🙂

zadovoljan? uh tesko... zarada na hw je slaba, procenti su minimalni, veliko je cimanje, slabi lageri kod uvoznika. 🙁
ali zato kupci su zadovoljni, barem dok ne poludim od glupih pitanja i izmena dogovorene ponude tri puta dnevno pa cimanja za placanje jedno nedelju dana...

hahaha 😛 nisi bas shvatio bokijevo pitanje 😉

ajd mi sibni cenovnik na mail.... da vidim, mozda imas nesto sto mi treba

hahaha 😛 nisi bas shvatio bokijevo pitanje 😉

ajd mi sibni cenovnik na mail.... da vidim, mozda imas nesto sto mi treba

ma shvatio sam ja, ali nije mi bas do reklamiranja ovde, bilo bi malo glupo. 😉
ako te zanima nesto konkretno javi mi se na pm pa cu ti reci cenu i sl. pa sam proceni koliko je povoljno.
a od konkurencije mogu da preporucim recimo webhouse i imtel, uvek sam imao ok iskustvo. barem sto se tice cena, sa reklamacijama i sl. nisam skoro imao iskustva.... sve radi kako treba. 🙂

vec si se izreklamirao, tako da nemoj da se brines oko toga 😉

ja kupujem celu konfu, ali me ne zanima da mi ponudis gotov komp vec komponente - zato ako imas cenovnik posalji mi jer me zanima sve i svasta (josh nisam formirao konfu sasvim, a to form zavisi od cena😉)

pozd!

Pakom jeste royalton, ali njih zaista zabole uvo za maloprodaju.
Zalosno jeste sto nasi dobavljaci/uvoznici se vezu za dva proizvoda i samo to teraju.
Firma sa kojom ja radim na primer ima samo Asusove ploce. Kad mi treba neka druga, ja otrcim u drugu firmu, a oni opet imaju Asus i Foxconn, pa onda odem u trecu i platim po maloprodajnim cenama i resim problem, a prethodno sam optrcao pola Beograda i potrosio goriva i zivaca da jeftinije izadje maloprodaja.
Ovo se naravno odnosi kada nabavljam robu za sebe ili ako naidje neko ko zna sta hoce, pa mi trazi to i samo to.
I takve slucajeve najvise mrzim, jer tad uglavnom imam najvise problema.
Vidim i mnogi koji se ne bave prodajom racunara, vec kupuju u maloprodaji kukaju na te stvari. Uzmem cenovnik, kazem toliko, kupac kaze OK. Nazovem firmu, porucim, odem da preuzmem, a ono nesto deseto mi daju (ovo narocito vazi za graficke kartice gde jedna se ista verzija razlikuje kod svakog proizvodjaca).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno