Šta je novo?

jeftiniji digitalni fotoaparat

Space cowboy

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
620
Sta preporucujete u nizoj klasi. Ja sam izdvojio tri komada Canon A200 oko 250 eura, Hp 320 oko 200 eura i Fuji A201.

i mene bi interesovao neki do oko 250eur.

Koji mozete da preporucite i gde moze da se nabavi?

Takodje bi dobrodosli svi saveti koji bi pomogli pri kupovini.

Pozdrav!

Hmm koliko vidim sve je vise postova na temu dig. fotoaparata. Mogli bi polako da otvorimo forum namenjen ovoj temi, a sta kazete?:wave;

Matthias je napisao(la):
Hmm koliko vidim sve je vise postova na temu dig. fotoaparata. Mogli bi polako da otvorimo forum namenjen ovoj temi, a sta kazete?:wave;
ja bih da otvorim sajt na tu temu ali nemam bas nesto vremena :(

Stevs - daj neku bolju fotku sa vise svetla slikanu napolje... - na ovima ne moze da se oceni kakav fokus ima kamerica - ne bih da je "ocrnim" na osnovu 3 fotke...

sto se canon-a a200 tice ima dopadljiv dizajn (nalik na s30/40 seriju) osetljivost od 50-400 iso i otvor blende od 2,8 do 5,6 ili 8 ( kod steve-a pise 5,6 na dp review-u pise 8) kao i brzinu ekspozicije do 1/2000 (sto je brzo cak i za formulu 1 :) ) - objektivno ta brzina ekspozicije ce se tesko koristiti zato sto svaka digitalan kamerica ima mali zastoj (dok izostri sliku) tako da ako treba da se slika nesto sto se brzo krece to je problematicno... ima par fora.. npr. ako se slika kosarkaski mec najlakse je fokusirati na obruc i cekati da se akcija odigra tu...

u svakom slucaju canon a200 je bolji od hp320 - barem po onom sto sam procitao o njima

Vrh Dno