Šta je novo?

jeftini wifi ruter sa bittorrent klijentom

tpoba4

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2005
Poena
304
Da li neko ima predlog za jeftini wi fi ruter sa bt klijentom i usb-om (ili da je ceo fioka pa da moze da se stavi u njega sata).

Znaci da na njemu mogu da skidam torrente iako mi je komp iskljucen.

PS: Znam za skupe NAS uredjaje ali meni treba neki cheap i da ima da se kupi u Srbiji.

Koliko sam gledao po netu - kod svih modela do 150e brzina transfera preko usb porta u realnom radu je oko 1-2mbs (bez obzira da li mu se pristupa wifi ili mrezno-ogranicenje dizajna), tako da uopste nije prakticno.
Tek noviji ruteri preko 600MHz i 150e ili Popcorn hour imaju smisla, a to opet nije jeftino.

Ne treba mi vise od 10mbps/1MB i treba mi nesto daleko ispod 150 ,nesto kao 50-70 e recimo.

Ne treba mi vise od 10mbps/1MB i treba mi nesto daleko ispod 150 ,nesto kao 50-70 e recimo.

Govorim o brzini transfera u lokalu preko mreze sa usb-medija zakacenog na ruter.
Npr Asus wl-500gp (slicno je i sa ostalima) da bi prebacio 700mb treba oko 5-7 minuta.

pa ok ,*** koliko para.....

znaci asus 500g moze ?

Da malo reklamiram firmu koja je ranije bila BH.

Ovo se uklapa u gore navedeno samo sto moras da stavljas 3rd party fw ali se isplati (ja kupujem cim dobijem cash)

tp link

e da video sam na netu ovo http://g300nh.blogspot.com/2010/06/bittorrent-client-transmission-on-dd.html

ali da li to resava sam po sebi 3rd p fw ili moras da upucavas i neke komande u njega ?

Pazi ovo pricam samo teorijski, za ovaj gorenavedeni model u mom postu mislim da ne moras nista samo treba da instaliras 3rd party fw i za to imas i wiki i forum pa se obrazuj do mile volje. :wave:

linkovi

sajt
wiki

Da te postedim google-anja :p. Javi sta si kupio

Nazad
Vrh Dno