Pa sta ti sad hoces, zar se nisi obezbedio sa dva stika DDR450? :beat:Misko je napisao(la):Da -d43 idu na raznorazne 3700-totke brandova, ima li toga u yu?
Juce sam uzeo 512Mb Hynix DDR400.Oznaka na cipovima je HY5DU56822BT-D43,znaci isti kao na ovom DDR533 :banana:Misko je napisao(la):Da -d43 idu na raznorazne 3700-totke brandova, ima li toga u yu?
Rasa je napisao(la):...
MP cena je 79€ za 512Mb tako da je bas fina ponuda.
CAR je napisao(la):...
Pa sta ti sad hoces, zar se nisi obezbedio sa dva stika DDR450? :beat:
P.S. Posalji mi na PM serije tih tvojih A-DATA modula, da ti kazem odma' da li si ubo bar jedan extra komad (tj. bar jedan od 270+ MHz).
Misko je napisao(la):...
Ma jesam, sada rade na 225Mhz 2.5-4-4-11 na 2.9+koliko dodaje NF, i memorija moze sigurno na opustenim setovanjima 250+, moja ploca nazalost to ne moze da isprati. Probacu sa drugim BIOS-em + da modujem plocu.
Rekoh ti da ne mora da znaci da ce ici na 250 MHz, kao sto meni nisu sve A-DATA DDR450 isle na 275 MHz... a zato sam ti i rekao da mi bacis serije tih tvojih modula na PM, pa da ti kazem da li si ubo bingo.Misko je napisao(la):...
Ma jesam, sada rade na 225Mhz 2.5-4-4-11 na 2.9+koliko dodaje NF, i memorija moze sigurno na opustenim setovanjima 250+, moja ploca nazalost to ne moze da isprati.
Sta je, nije bas najbolja NF7-ica? :hump:Misko je napisao(la):...Probacu sa drugim BIOS-em + da modujem plocu.
To samo sa tvojom plocom. Svi drugi koji su probali vise biosa, slozili su se da je 1.0 neprevazidjen!Genghis Khan je napisao(la):Ovo nije tachno! Kao shto rekoh zavisi od primerka do primerka ploche. Ja sam najbolje rezultate postigao sa 1.8! Vec je bilo rasprava na ovu temu! A kad uzmem bolju memoriju, videcu koliko moze moj nf7s :beat:
Aca je napisao(la):...
Bolje tajminge na toj magistrali bi imao sa Samsungom DDR333. :d:d
Misko je napisao(la):...
Ma jesam, sada rade na 225Mhz 2.5-4-4-11 na 2.9+koliko dodaje NF, i memorija moze sigurno na opustenim setovanjima 250+, moja ploca nazalost to ne moze da isprati. Probacu sa drugim BIOS-em + da modujem plocu.
Misko je napisao(la):Ma jesam, sada rade na 225Mhz 2.5-4-4-11 na 2.9+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari