Šta je novo?

Jeftini DVD plejer?

M-tech

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2005
Poena
630
Potrebna mi je preporuka za neki jeftini DVD plejer ( do 50-ak ) eura. Vise ce mi sluziti za muziku nego za filmove, pa je u tu svrhu potrebno da ima USB ulaz ili citac kartica ( jos bolje ako ima i jedno i drugo ). Nesto kontam da ove dodatne stvari mozda mogu malo produziti vek uredjaja ( jer se disk nece vrteti po ceo dan ).
Nasao sam tri kandidata :

1.Quadro DVD 933 ( USB + citac kartica ) - nasao sam puno pohvala za njega na hrvatskim forumima
2.Nortek NDVX2700 ( USB + citac kartica )
3.Vivax K310 ( USB + citac kartica )

Pa sta mislite ?
Preporuka za neki cetvrti ?

:wave:

Poslednja izmena:
opalac, ovaj quadro ima hdmi :) a i crni prijatno izgleda

Vivax ima previshe reklamacija, tj ili ce ti raditi ili nece...

Kako se kotiraju NEO DVD playeri u toj jeftinoj klasi?
Vidim da ima za 2500-3500 dinara po supermarketima, a neki imaju i USB i card reader i HDMI cak

Koliko ja znam, NEO i ne pravi plejere u nekoj drugoj klasi. Mada, mozda gresim. Navedi model na koji mislis.

Quadro se moze kupiti i u crnoj i u sivoj boji. Verovatno ce izbor pasti na njega.

Imam isti taj Philipsov player kojeg sam odmah i prodao dalje,naime isto to "štucanje" sa USB-a bili onaj stick od 1 GB ili više "exsterni" od 250 gb,problem je u USB-u. ZATO ŠTO JE USB 1.0 VERZIJA. A DANAS SE UGLAVNOM KORISTI 2.0..Tako da sam kupio Quadro kojeg sam testirao u trgovini i radi bez greške.Je da je marka briju fiju ali radi bolje nego ovaj Philips... Ubuduće kad se kupuje dvd player bilo linijski ili recorder obvezno obratiti pozornost na USB sučelje da bude 2.0.

Ma da, sad je i taj protok preslab (2.0), za muziku OK, ali za neko gledanje ogromnog fajla sa eksternog HDD-a pitanje je kako bi se pokazalo.

Nazad
Vrh Dno