Šta je novo?

Jeftini CD-i i DVD-i u MAXI-ju

sallle

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2004
Poena
604
Danas sam u maxiju naleteo na jeftine CD-ove (bar mi se cini da su jeftini).

Pakovanje od 25kom smartbuy kosta oko 500 din.
na komad su 33 din.

Takodje imaju i smartbuy DVD-R, i svasta od maxwella....

Ovo sam naleteo u maxiju ispod beogradjanke.

pretpostavljam da cena 33din za komad i 500din za 25kom nije cena za istu stvar. TJ. verujem da ovi od 33din imaju kutiju? a ovi od 20din nemaju?

Ova ponuda 500din za 25kom je u stvari na stapu, tj. pod zvonom. Znachi, bez kutije. I da, ima ih u svakom Maxi-ju, barem koliko sam ja video.

ne znam koliko je to pametno, verbatimi kristali na štapu su takođe 20 dinara (ne u maksiju), a daleko su bolji diskovi...

Najbolji Taiyo Juden Verbatimi su manje od 1800 din na bench oglasima, em su jeftiniji em su tata i mama i zaova i shurnjaja za te smartbuy ciganjske :)

Smartbuy je gori i od no-name (u prevodu "poznate firme") "Optical Storage" :smackbum:

deka je napisao(la):
Smartbuy je gori i od no-name (u prevodu "poznate firme") "Optical Storage" :smackbum:
Evo da i ja prenesem svoja iskustva sa SmartBuy-em :mad:
Konkretno DVD+RW je u pitanju, koga sam kupio u Merkatoru nedavno. Srecom sam kupio samo jedan (radi "isprobavanja"), epilog cele price je da je imao gomilu bad sektora negde na sredini diska, tako da nisam mogao ni prvo rezanje da isteram do kraja. Kutija diska je u celofanskom pakovanju (kako inace i treba), i na njoj pise (klasicno) made in Taiwan. Samo da napomenem da je Pioneer rezac u pitanju...
Imam neke Princo RW-ove (prodavani na stapu kod Levicanina), i ni na jednom nema ni jednog bad sektora.

Od 20-tak Smart (ili bese stupid buy) koje sam narezao, do sada mi se razlistalo njih 9........Narezao sam ih pre manje od godinu dana.......

ja sa smartbuy dvd-r 2x nisam imao nikakve probleme pri narezivanju filmova
chita ih moj sony combo,zatim dvd na apple laptopu, kao i standalone sony kod ortaka

E a ja sam kupio trilogiju (3 cd-a) Bob Marley-a za 650 dinara.
Nisu neke pesme, ali ko voli Marley-a preporucujem

ljtruba je napisao(la):
E a ja sam kupio trilogiju (3 cd-a) Bob Marley-a za 650 dinara.
Nisu neke pesme, ali ko voli Marley-a preporucujem

Posle kazu da su Ameri istrebili sve Indijance :d

Sta je pisac uopste hteo da kaze ? :)

pa da u maksiju imaju i marlija

Koga briga za maxi kao maxi ? Ovde je rec o medijima. Sta bih ja sad trebao da pricam, da ima dobre teletine, smrznutog voca i povrca kao i dosta lepih sorti milka cokolade i sve to u Maxiju :d

cool, pa i to je medij samo vec upisani. od viska infirmacija ne boli glava. eto npr...mozda skoknem do maksija da uzmem marlija, a ne bih znao.
na kraju krajeva, njegov post je vise u duhu ovog treda nego tvoj na njegov. :wave:

malo cena...ja diskove princo nabavljam od nekog tipa u kraju (kanarevo brdo) i placam ih oko 16din, a u podzemnom prolazu kod doma omladine ima (tj. bilo je, rekao je kao da ih nece vise nabavljati) verbatim cristal eizo (ili kako vec) za 20din na bilo koliko komada. ima i nekog sony-ja za 25. tamo ima dve ili tri radnje. ima super dilova za diskove.

Poslednja izmena:
Vrh Dno