Šta je novo?

Jeftini 2.0 zvučnici sa 2 ulaza?

wladymeer

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2009
Poena
505
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5-4690 (3.5GHz)
Matična ploča
MSI H97M Eco
RAM
Patriot 16GB DDR3 800 MHz
GPU
NVidia GTX 1060 3GB
Storage
Samsung 840 Evo 250GB • Gigabyte GP 480GB • Hitachi HDD 2TB
Zvuk
SSL 2+ • JBL LSR305
Monitor
Hisense H39A5100
Ostale periferije
Audio Technica M50x
Laptop
Apple Macbook M1 (16/256)
Tablet
iPad 2 / iPad 3
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S20 FE
Pametni uređaji
Soundpeats Sonic
Steam
djedroid
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Zanima me da li postoji neki entry level zvučnika (verovatno lupam sad, do 2.000din) sa kojima bih povezao 2 uredjaja na jedan par zvučnika?

Ili... da li postoji neki "RCA crossover" kabl sa kojim bih iz jednog kabla izvukao dva sa druge strane. I da li bi to moglo da radi?

Ne verujem da ces tako nesto naci za 2000 dinara. Prvi model koji mi pada na pamet a da ima 2 para RCA ulaza je Microlab Solo1, pa nadalje iz te serije. Mozda postoji jos nek jeftiniji model, nisam siguran...

prvi koji meni pada na pamet je a6201, tri hiljade i ima ga trenutno u prodaji...
a6201.jpg

20500_2312_draft_large.jpg

dodatak... i moja preporuka za ovaj 2.0...

Poslednja izmena:
Dakle koliko vidim, jedan input je 3.5 a drugi RCA? I ovaj ulaz spreda, to je za slušalice, pretpostavljam?

Poslednja izmena:
Ćuti glup sam :)

Ovaj model bi bio onda to što mi treba. Ako neko ima preporuku za jeftiniju/optimalniju varijantu, hvala unapred.

Poslednja izmena:
Sad kad sam video i ovaj model, pade mi na pamet, pošto ja već imam zvučnike, da li bih mogao da nadjem neko jeftino pojačalo sa dva ulaza i da postojeće zvučnike povežem na njega?

Poslednja izmena:
B73 trenutno ne može da se nađe a A6201 ima mnoge prednosti (izlaz za slušalice, izdvojeno pojačalo = pristupačne komande) i sasvim je dobar za te pare... načekaćeš se ako budeš čekao da uvezu B73 a cena mu sigurno nije manja...

Poslednja izmena:
Bilo sta...Cd player, PC, tjuner, dek, dvd player, mp3 player,... U 3,5mm moze svasta da se stavi preko kabla 3,5>2RCA, a ima i drugi RCA par ulaza, kao i izlaza. Sasvim dovoljno mogucnosti od takvih zvucnika.

Nazad
Vrh Dno