rev
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.01.2003
- Poena
- 620
Imam Intel G530 i generalno tih komp, samo se prokleti box čuje i voleo bih to da eliminišem. Dakle performanse mi nisu prioritet, samo da je što tiši i što jeftiniji.
Bacio sam pogled malo na itsvet i našao dva modela kulera mi deluju ok na prvi pogled:
LC Power Cosmo Cool i Spire Kepler rev 2
Dao bih 10ak evrića, što jeste skromna suma ali zaista mi se ne kupuje hladnjak od 20+ evra za cpu od 30
Dakle treba mi savet oko toga koji od ova dva da odaberem i eventualno koji bih polovan kuler mogao da ispazarim za te pare. Hvala unapred!
Napomena: stavio sam temu u ovaj podforum jer nisam siguran gde bi u "šta da kupim od..." trebala da ide, pa ako neko od modova misli da treba da bude negde premeštena nek to učini
Bacio sam pogled malo na itsvet i našao dva modela kulera mi deluju ok na prvi pogled:
LC Power Cosmo Cool i Spire Kepler rev 2
Dao bih 10ak evrića, što jeste skromna suma ali zaista mi se ne kupuje hladnjak od 20+ evra za cpu od 30
Napomena: stavio sam temu u ovaj podforum jer nisam siguran gde bi u "šta da kupim od..." trebala da ide, pa ako neko od modova misli da treba da bude negde premeštena nek to učini