Šta je novo?

Jeftin miš sa "mekim" klikom

dembelija

Cenjen
Učlanjen(a)
29.01.2014
Poena
170
Pozdrav.

Radim neki glupi posao kako bih se finansijski pokrpio, a to zahteva mnogo rada sa mišem, i jasno mi je da bi mi za nešto dobro bilo potrebno više novca, ali to je sad nemoguće.

1. Potrebna mi je preporuka za neki miš koji nema dubok hod, ima meki klik (ne znam drugačije da objasnim, ali valjda razumete). Trenutno imam neki bezvezni Genius X G200, i on mi je pretvrd.

2. Da je isti malo veći, za celu šaku, jer mi je tako udobnije

3. Najteži uslov - da je negde oko 20 eura

To bi mi bila privremena opcija, kad budem u boljoj situaciji ću uzeti nešto kvalitetnije.

Za to kasnije bi mi značio poneki predlog, tipa neka serija modela, koja ide do 50 e, ali kažem, sada mi je potreban neki baš jeftin.

Ako bi mogao negde jeftino da nađeš neki Logitech MX500/510/518/G5/G400/G400s pa čak i M500, svi bi oni morali da budu polovni i dobro očuvani ispod 2000din, prva dva verovatno i ispod 1000. Po meni vrlo udoban oblik i lagani klikovi. Ima jedan G5 u baš dobrom stanju na KP ispod 2000. M500 nov je 3600din, polovan na kp 1600.

E sad, pošto mnogo klikćeš, možda ne bi bilo loše ipak da uzmeš miša u garanciji, mada su se klikovi kod ovih gore navedenih dosta dobro pokazali, uglavnom im je kabl bio ahilova peta. Od novih a jeftinijih ne bih znao šta da ti preporučim.

Hama mirano nije los (bezicni), a ima mek klik i uz to je silent. Mada nije bas šampion preciznosti, ako ti je to bitno, onda ga zaobidji

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Možda Bloody T70, ima mekši klik od A4Tech Oscara, sad da li ti to odgovara ne znam , sve je to subjektivno, najbolje da probaš kod nekog ili negde.

Poslednja izmena:
Tri odgovora za ovako kratko vreme?
Carevi.

Kao što se vidi, laik sam, ne razumem se, a ni sa guglanjem nije išlo dobro, jer ne mogu da se snađem sa ključnim rečima i preširokim rezultatima pretrage. Na stranu što sam se u međuvremenu setio da mogu sasvim dobro da koristim levu ruku za odmor :smash:

Uzeću nešto novo, sve ću ovo sad dobro proučiti pošto nemam nikakvu ideju šta mi više odgovara od predloga, pa u prodavnicu.

Još jednom vam se iskreno zahvaljujem.

Vrh Dno