Šta je novo?

Jeftin cd player za kola??

Duman

Slavan
Učlanjen(a)
09.08.2005
Poena
304
Imam neki matori Sony cd player koji mi preskace na svaki kamencic,resio sam da ga promenim ali da ne platim mnogo.Imam fabricke zvucnike(BMWe36) sa kojima sam zadovoljan,ali mi definitivno treba novi player!!Sta mislite o LG??

Ja u kola ne bih stavljao ništa osim Pioneera. Isto imam neki Sony CD koji teško prepoznaje diskove, ali kad ga prepozna radi najnormalnije. Imaš već od 95€ Pioneer mp3, pa razmisli o njemu.

Mene zanima slicna stvar, samo sto ja imam juga :)

Imaju u TM Evropa neke Neo i Daewoo za po 6000 din, neki i sa USBom.
Juce sam gledao u Metrou, imaju Sonija za 6900, LGja za 7000 i Panasonica za oko 7000, sve drugo je preko 100evra a to mi je vec mnogo...

Šta je mnogo, dati 20e više ili baciti 70e?

Ne znam bas da li bih bacio 70. Jeftini DVD plejeri su pokazali da ne mora optika da bude automatski krsh ako je jeftina. Takodje, ljudi koji imaju kojekakve xwave, neo plejere za kola su zadovoljni i nisam jos cuo nikakave zalbe.
Ne bih ga ja ni slusao 5 sati dnevno nego u proseku pola sata dnevno.
Namerio sam se na ovog Sonija, racunam da je u Metrou original :) Ruznjikav je, ali fino radi...

Sony ume da ima probleme sa laserom. Ja lično u kolima imam sony ali bih za low budget plejere isto preporučio isključivo pioneer (naravno ne samo u low budget segmentu ali tu pogotovo), nije velika cenovna razlika a dobićeš solidan plejer sigurno.

Od poznatijih prodavnica u gradu, Pioneera imaš recimo u tehnomaniji.

U svakom slučaju šta god izabereš - srećno :).

Poslednja izmena:
BigApple, 750din. Mada mene zanima valja li to išta?

Imaju sajt, a da li šalju poštom nemam pojma, proveri, mada vidim da imaju neku isporuku na kućnu adresu...

nema na čemu... :)
Usput, koje bi bilo dobro a jeftino rešenje za auto-kasetofon? Polovno ili novo...

Imaju u Tehnomarketu neki Panasonic kasetofon za 1800 dinara.
A sto se tice CD plejera, pojavio se neki Panasonic za 6700-6800 i mnogi ga preporucuju...

Pioneer DEH2800 (MOSFET pojacalo, entry-level Pioneer-ov mp3 model)- 7500din.

Gde ima taj Pioneer? DA li je to MOSFET pojacalo toliko bolje ili sta? DA li je bas tolika razlika u odnosu na Panasonic pa svi preporucuju Pioneer i Kenwood?

Videh ga slucajno u petak u Tehnomaniji u Durmitorskoj po toj ceni. Mozda je bio na akciji, proveri telefonom pre nego sto krenes... 7499din.

MOSFET ima malo bolji zvuk,a i Pioneer trenutno nema nov mp3 uredjaj, a da nema MOSFET pojacalo (eventualno ako naletis na proslogodisnje entry-level modele, oni nemaju MOSFET pojacalo).

Panasonic izgleda kao igrackica (bar onaj sto sam ja video - najjeftiniji).

Sta kazete za Blaupunkt? Na akciji je u Tehnomarketu Blaupunkt MP35. Oko 10500 je sa zvucnicima na poklon. Ako racunam da su zvucnici oko 2 hiljade plejer izadje oko 8500. Svakako mi trebaju i zvucnici, samo moram da vidim da li pasuju u mog Juga :(

http://ser.kkelectronics.com/i22.php

Na ovom linku ne pise za zvucnike, ali u papiru i PDFu pise.

Vrh Dno