Wakizashi je napisao(la):Pa pazi... generalno, od Powered by sam imao jednu u rukama, i imala je gpu/memorija 240/230, sto ce reci manje nego propisana LE brzina. Obicno idu sa Samsungovom 4ns memorijom, koja se i nije pokazala bas kao stabilna, jer nisam mogao da je kloknem ni +15mhz a da ne puknu teksture. GPU je isao stabilno do 255-260, ali preko je vec imao obicaj da posle nekog napora zabode, verovatno zbog nesto losijeg kulera na sebi... To bi bilo to... Mislim da sa na netu video da je proizvodjac Exair, a na kutiji je bio neki divljak sa nekom divljackom facom. Tipa kao Anime crtez. Dobijes i instalacioni cd sa registrovanim PowerDVD-jem. Eto, moje iskustvo...
Wakizashi je napisao(la):A kada sam vec tu...
shagrath-e jel mozes da mi exsportujes tvoje registry podesavanja za tog Herkulesa, posto mi je LE iz kanade pa je NTSC, ali mi je pod Win2k bio regularno PAL B od prethodnog Powered by. I kada sam instalirao nove drajvere zbog UT2003, vratio mi je na NTSC bez mogucnosti promene na bilo sta drugo, a ne bi da brljam po biosu, obzirom da mogu da koristim ATIjevu garanciju jos godinu dana...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari