Šta je novo?

Jeftin a mp3

Шабанија

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
21.03.2007
Poena
349
Treba mi neki jeftin telefon a da podrzava mp3, da ima osnovnu memoriju ili moze i sd kartica. Hvala unapred.

Nokia 5300 - polovna oko 40ak evra, nova 110 (fora je shto je polovnu prodaju oni ssto su je kupili preko telenora za dinar)

bilo koji SE iz Walkman serije, sa pochetka, sada ih mozesh naci za dzabe polovne, a isplati ser uzeti jer je zvuk dobar (svi sa W oznakom ispred broja modela)

i moj savet - nadji N70, sa 3.5mm adapterom, za veoma male pare, instaliraj PowerMp3 program, i eto ti ga najbolji telefon sa muzikom.

u sluchaju da ti treba neshto josh jeftinije, evo ovako:

pre nekih mesec dana, uhvatila me nostalgija, i pretrazim halo oglase, jedan lik prodavao Nokia 3300 -

nokia_3300.jpg

lik je nazalost prodao. cena je bila 20 evra! e a sad, moje iskustvo -

telefon sa audio adapterom je davao daleko bolji zvuk od svih konkurenata u to vreme. i dana danas ga ja svrstavam medju najbolje Mp3 telefone koji su izaslhi, gledano sa strane repordukcije (josh jednom - audio adapter obavezan, u sluchaju da hocesh dobre slushke i odlichan zvuk)

eto, ne znam shta josh da ti preporuchim.

Ako naletis na Motorolu E398 ili E1 ne bi trebalo da su skupe a sjajni telefoni.Zvuk je odlican,u rangu samostalnog mp3 player-a,+ ima ugradjena 2 mala zvucnika.

Nazad
Vrh Dno