E pa to nije losa ideja, to sa daskicom ili nekim parcetom metala koji je ravan, da mogu da zategnem, pitam se samo posto ovako na slepo gledanjem tesko je odrediti da li bi to hvatalo dovoljnom povrsinom tih 2cm il bih morao da nabavim i drugi takodje neki improvizovani deo da kompenzuje za dalje.
Sto se tice ovih sa Ali, Prvi sam gledao, em je ruzan iskreno, em je malko previse ostar, na sluskama imam odozgo dosta neznu onu mrezastu povrsninu ( izvini sad sam ustao mozak slabo radi da nadjem bolju rec), a i sami jastucici za usi deluju veoma nezno, nebih da zbog relativno naglog skidanja/podizanja itd cepnem sluske.
Drugi sam takodje gledao, isti build ko prvi, uzeo sam ga bio u obzir jer mi noga od stola prolazi od prilike na veoma odgovarajucem mestu, kada bih ovaj okrenuo na 45c ugao bilo bi OK, sem sto je prilicno debeo, 7.5cm je dosta robusno na moj sto, 13cm duzine takodje je malko preterano jer ispod su mi fioke i mini linija, nije da bas nebih mogao da funkcionisem, ali definitivno bih morao da pravim uglove da dohvatim dugmice linije, a donju fioku dok su sluske okacene nisam siguran da bih mogao da otvaram, a na zalost ta fioka mi je glavna fioka, tu mi sve zivo stoji, otvaram je sigurno 6-7x dnevno.
Trecu sam takodje gledao, a fakticki sve sa ali sam pogledao, nisam skapirao kako mislis moze oko sipke? inace takodje deli ruznocu i ivice od predhodna 2, iskreno sva 3 su ista manje vise, nebi me cudilo da ih isti likovi i prave.
Cetvrtu, opet ista prica, gledao, zalepio bih je, ta mi ok izgleda, ali gde da je zalepim? sa strane ta sipka izviruje u odnosu na sto, znaci nisu u ravni, odozdo ne moze sluske bi mi kacile stolicu na kojoj sedim i njene rukohvate.
EDIT:
Ah sada vidim kako moze oko sipke, pa to mozda nije lose iskreno, jedino kad bih necime mogao da "presvucem" ovaj napred deo, prvo da se ne vidi ovaj bezvezni nadpis, drugo da znam nasta spustam sluske i da im bude mekano i toplo

Kazu da je 8cm, ne znam kolko moze kinezima da se veruje u merenja, ako je istina da je tu negde oko 8cm, to mi je idealna duzina.
Mozda si mi nasao resenje koje sam ja pre toga 5x gledao...
Kad citam ove kineze smrde kako furaju engleski baca mi se pegla, ali najjaca su im merenja i potencijalna odstupanja "zbog rucnog merenja" od samo +/- 1 do 3 cm "The measurement allowed error is +/- 1-3cm."
Ja sam neki dan za "Ako bas moram" situaciju bacio oko na par komada.
Prvi jer bez obzira sto mi sipka viri tj nije u ravni sa plocom, sa srafovima bih mogao da to pod malim uglom odradim, ono sto me brine, ploca od stola je verovatno iverica, plasi me da bi na 1.5cm debljinu ploce sraf izasao il napravio budzu/pukotinu gore.
https://www.aliexpress.com/item/Aip...2e-4c32-a150-c4a10530e98e&transAbTest=ae803_5
Ova mi je ok skroz, ne nije neki build quality, *mjau**mjau**mjau* sve su ruznjikave ali nisam siguran da mogu da je zategnem od sipke
https://www.aliexpress.com/item/LEO...f1-41e6-90ef-b05d6ee1053c&transAbTest=ae803_5