Šta je novo?

Jedno pitanje za hakere i znalce...

Go-R4n

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2005
Poena
620
Da li je ikako moguce procitati IP adresu od usera koji vam je poslao mail bilo koje sadrzine preko yahoo-a ili hotmail-a?
Ako moze, da li se to radi na jednostavan nacin ili je potrebna neka vestina, ako je ovo prvo u pitanju molim da mi objasnite kako i na koji nacin.
Nije mi uopste bitno da saznam gde se taj user nalazi geografski ili bilo kako, mene samo zanima da li mogu da vidim njegov IP preko njegovog mail-a koji mi je poslao.

Hvala.

U stvari ne mora da bude IP nego da li mogu da saznam koji je njegov provajder na osnovu tog mail-a koji mi je poslao?

Dobio sam odgovor na jednom drugom forumu, ako koristim Outlook Express onda moze, u suprotnom ne.

Pa objasni nam
I mene interesuje isto to...

hehe, pravi hakerski forum LOL
:)

moze i na svakom web-based free email sistemu (google, yahoo, etc.) sem na hotmailu...

nasao si gde ces da pitas :) trazis opcije "show original" na gmailu, ili "full headers" na Yahoo mailu.

ps. btw procitajte sta kaze znalac na SK forumu: "za pregled pošte koristi pravi pravcati program tipa Outlook Express a ne onaj n astranicama GMail-a ili MSN-a."

Ako je poslato iz web interfejsa korišćenjem high anonimity proxy-ja - onda ne može nikako.

log uvek negde postoji... uz manje ili vise muke, na kraju se otkrije :)
"if there is a will, there is a way"

wiz011 je napisao(la):
Ako je poslato iz web interfejsa korišćenjem high anonimity proxy-ja - onda ne može nikako.

ne moze ni iz high anominity internet kaficha ;)

Nazad
Vrh Dno