Šta je novo?

jedno pitanje u vezi PS2

sharp_blade

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
619
interesuje me zašto se kod nas nemogu naći METAL GEAR2,SILENT HILL2,FINAL FANTASY10(piratske kopije naravno),kada su te igre već poodavno izašle.doduše druge dvije samo u NTSC verziji,ali to baš i nije bitno.
ako je neko igrao neku neka napiše par utisaka
nemogu dočekati da ih zavrtim,nadam se uskoro (D)

Za FF pretpostavljam da je mali problem sto igra ide na DVD-u, a za ostalo ne znam...

sve ove igre zauzimaju pun DVD (a inache sve ps2 igre su na DVDu:D), a kad budesh video MGS2 rip (samo jedan nivo), bice ti jasno i zashto ne moze da se ripuje....kombinacija sa insert disk 2-5-10 teshko moze da se napravi :)

Cisto na znanje da od ponedeljka ima i u nasem gradu dugo ocekivana piratska izdanja pomenutih DVDa i to naravno na DVDu.Problem za neke je sto piratski DVD radi na Messiah cipu a nije zagarantovano za Neo 4 dok oni sa Neo 2 i AR mogu da se slikaju pa svi ajde na upgrade cipa.Cene DVD kopija su po 40dm pa ko voli nek izvoli

sharp_blade je napisao(la):
koliko košta ugradnj tog čipa,i gdje ????

U Beogradu taj cip sa ugradjom ide za otprilike 300 DEM.....
A mozes pogledati novosti oglase za detalje....

sharp_blade je napisao(la):
koliko košta ugradnj tog čipa,i gdje ????

Momci raspolazu sa malo zastarelim informacijama cip na Zelenom Vencu moze da se ugradi za 130 eura.Dakle pala cena a daj Boze da padne jos.

Nostormo je napisao(la):
Momci raspolazu sa malo zastarelim informacijama cip na Zelenom Vencu moze da se ugradi za 130 eura.Dakle pala cena a daj Boze da padne jos.

Meni su za kompletan Sony PSX 2 sa mesijom tamo trazili 990 DEM pre neki dan.....

Mica je napisao(la):
Meni su za kompletan Sony PSX 2 sa mesijom tamo trazili 990 DEM pre neki dan.....

Cccc, nemoj da te deru nego se malo raspitaj i dobices komplet sa Mesiom po ceni 850dm

Hej, hvala na Reply - ju, ali ja ne dam za igracku vise od 650 DEM, pa da me ubijes.
Jer nije tu samo Sony, tu je i kartica a ima i vec jedno 60 igara koje bi se odmah u startu morale uzeti, mada ja vec imam nekoliko.
Sta da radim, moram da cekam da padne cena jos malo.....

Mada imam ja sasvim dobar komp. PSX 2 bih uzeo zbog burazera prvenstveno. A i da igram Grand Tourismo 3 na wide screenu - u :)

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno