Šta je novo?

Jedno od resenja za wave 4!!!

Ja i neznam koji firmware imam na konzoli, jel mogu to nekako da utvrdim i jel postoji program kojim mogu da vidim da li je iso wave 4, 3, 2 ili 1?

P.S. Svaka cast, 3,5 godina clan i nijedan post, to je pravi bencmarkovac prati a ne spamuje.

Ima nas takvih mnogo, samo ne sa bas toliko malo postova... :p

P.S. Svaka cast, 3,5 godina clan i nijedan post, to je pravi bencmarkovac prati a ne spamuje.

A moze i "samo skuplja informacije a nishta nece da podeli sa drugima" ? :)

Shto se tiche patchovanja, to je privremeno i loshe reshenje. Onog trenutka kada fleshujesh novim firmwareom (a to cesh morati pre ili kasnije), ni jedan od tih diskova nece vishe raditi...

Poslednja izmena:
A moze i "samo skuplja informacije a nishta nece da podeli sa drugima" ? :)

Shto se tiche patchovanja, to je privremeno i loshe reshenje. Onog trenutka kada fleshujesh novim firmwareom (a to cesh morati pre ili kasnije), ni jedan od tih diskova nece vishe raditi...

da skupljam informacije ni ovo nebi islo ovde a konzele nebi isle kod tebe na flash ;) a ako je prob za disk narezacemo nov ako bude uopste potrebe jer verovatno cu se vec naigrati doticnih a fw nece jos dugo biti da ga nema pa radicemo flash no problemos............

Jel mozes da pojasnis, zasto ce morati?

Pa kada novi firmware bude znao za wave 4 igre nece dozvoljavati njihovo bootovanje jer nisu dobre kopije. Btw videh da je c4eva najavio novi iXtreme LT.

"[c4eva] new fw in dev/test - ixtreme LT (Lite Touch) - more efficient , minimal patching , all aspects of fw indistinguisable from orig, no more bans, No ETA!"

Ok, to mi je jasno ali opet kontam ako neko koristi ovaj "wave 4 to wave 3" patch, znaci da se pomirio da vise nece ici na live jer je prvi u redu za ban a ako ne ide na live zasto mora da stavlja novi firmware. Kakva su iskustva sa prethodnim firmware-ovima, hocu moci sa 1.51 doveka patch-ovati buduce igre?

Poslednja izmena:
Molim vas, recite mi, koji ja to fw imam kada mi Tekken 6 (npr.) radi bez ikakvih aktivacionih diskova i prebacivanja u razne druge "vejvove". Moj xbox je kupljen u aprilu ove godine. I znam da je drive BenQ, posto sam video dve bele zice u onoj rupici. Kada sam ga uzeo, taj prvi ili drugi mesec sam isao na XBL. Zadnji put pre mesec dana sam skidao neke demoe, apdejtove za dashboard, itd. Nisam isao na XBL od tada, pukom igrom slucaja, jer sam premestao stvari po kuci, pa kabal nije mogao da stigne do rutera. Verovatno me je to spasilo bana. Posto mi XBL i nije nesto interesantan (nisam bas toliko zagrizeni igrac), a u svetlu skorasnjih dogadjaja, i ne planiram da Xbox vise kacim na net. Da li postoji neki drugi nacin, osim tog flashovanja, da narezani diskovi rade? Iskreno, kada sam ga kupovao, nije mi bilo ama bas nista bitno da znam, osim da "bekapovi" rade na njemu. Bio sam ubedjen da cu morati da koristim taj aktivacioni disk ili da prebacujem u neke druge vejvove, ali Tekken radi bez problema... Ako moze neko prosvetljenje.

Poslednja izmena:
Vrh Dno