Šta je novo?

Jedno glupavo pitanje

tablet_fan

Slavan
Učlanjen(a)
24.12.2012
Poena
435
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 12700KF & AK620 Zero Dark
Matična ploča
ASROCK z790 PG Lightning
RAM
32 GB DDR4 3200MHZ
GPU
NVIDIA RTX 3080TI
Storage
2x 1 TB NVME
Zvuk
KZ ZS10 Pro X
PSU
800W Bronze
Kućište
DEEPCOOL MATREXX 50
Monitor
LG C3 OLED 42' 4K 120HZ
Miš & tastatura
HyperX Pulsefire Haste 2, Red Dragon Kumara
Ostale periferije
HyperX QuadCast
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Sony A7IV
DJI MINI 4 PRO
DJI RS4 PRO
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li postoji neki nacin,program kojim bi mogao da konvertujem .exe u .apk tj. da nesto sto koristim na windowsu da koristim na tabletu(npr neku igru ili neki program)

Ne, nije moguce.

Ma jok, aplikacije moraju da budu napravljene za android/iOS/Win RT da bi radile na tabletu

Pa dobro nema veze ja se taman obradovao(procitao sam na nekom forumu da moze)

Iako teoretski nije nemoguce da se ovako nesto napravi problem bi predstavljali nativni pozivi okruzenju (Android, iOS, Win8...) koji bi na neki nacin morali da se emuliraju. Ono sto moze da bude interesantnije su alati koji omogucavaju razvoj source code-a ciji izlaz moze da se izvrsava na vise platformi. Evo ga citat sa stranice nekada jaaaako popularnog alata:
Deliver fast applications for Windows and Mac, web and mobile
With RAD Studio XE3 and the FireMonkey FM2 Application Framework you write an application once and compile natively for both Windows and Mac – including 64-bit Windows and Windows 8, Mac OS X Mountain Lion and earlier Windows and Mac versions from a single codebase. Easily create super fast, cross platform native applications. Use HTML5 Builder to create web apps and mobile web apps for iOS, Blackberry, Windows Phone and Android.

Imam i ja jedno pitanje koje je trivijalno za one koji imaju tablet sa Androidom.
Interesuje me da li tableti koji imaju mogučnost stavljanja SIM kartice mogu služiti za obavljanje telefonskih poziva, a da to nisu Skayp pozivi?

Imam i ja jedno pitanje koje je trivijalno za one koji imaju tablet sa Androidom.
Interesuje me da li tableti koji imaju mogučnost stavljanja SIM kartice mogu služiti za obavljanje telefonskih poziva, a da to nisu Skayp pozivi?
Неки да, неки не. Мораш проверити конкретно за сваки модел.

Da li postoji neki nacin,program kojim bi mogao da konvertujem .exe u .apk tj. da nesto sto koristim na windowsu da koristim na tabletu(npr neku igru ili neki program)

Mozesh da gurnesh qemu sa windows xp, ali to je smaracina i treba ti jak tablet. Ima ovde neki link
Kod:
http://rootprompt.apatsch.net/2012/03/07/windows-xp-on-android/

Nigde nemogu da nadjem winulator ,morao bih play ds otkljucam zato sto mi daje mogucnost da ga skinem. Ako neko ima link bio bih veoma zahvalan

Nazad
Vrh Dno