Šta je novo?

Jedna starija igra... Driver

CAR

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
21.11.2000
Poena
1,045
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Verovatno se secate ove igre... bila je extra, iz 1999. godine je (maaaatora :))

Medjutim, kako je naterati sad da radi... na XP-u?
Kada se pokrene exe, izbaci poruku o gresci ("encountered a problem and will close")... a pritom nikakav compatibility ne pomaze.
Vrsljam celo jutro po google-u, netu, raznim forumima, GCW-u... nigde nista, nikakav XP patch (osim sto sam naleteo na par mesta da se ljudi zale na isti problem :D)

Dakle... ima li resenja?

Scorpio(DDMF)! je napisao(la):
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=554166&postcount=7

http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=554505&postcount=11

Uradish opisano u ovim postovima i radi ki' zmaj...

BTW: Za pach cesh morati sam da se snadjesh (mrzelo me da googlam :D )

POZ:wave:
Uuuuu... 'ladno kad nisam trazio kod nas na search-u!!! :wall:
Da ne poverujes da to moze da se desi meni, "veteranu"... :d

Shame on me! :D:D:D

Hvala ti puno, saznao sam nesto... ali, onda idu problemi - te ne znam sta mi tacno treba, te ne mogu da nadjem taj patch (uglavnom povuceno sa servera i/ili linkovi ne rade... matoro bre, kazem ja :)), te...
Ma, problemi na sve strane...

U svakom slucaju, hvala ti jos jednom! :wave:

CAR je napisao(la):
Uuuuu... 'ladno kad nisam trazio kod nas na search-u!!! :wall:
Da ne poverujes da to moze da se desi meni, "veteranu"...

Shame on me! :D

:d

Shame on you :whip:
Sad za kaznu nemash pravo sledecih mesec dana da kazesh nekom "novajliji" cuvenu: "Koristi search !" :D

CAR je napisao(la):
Hvala ti puno, saznao sam nesto... ali, onda idu problemi - te ne znam sta mi tacno treba, te ne mogu da nadjem taj patch (uglavnom povuceno sa servera i/ili linkovi ne rade... matoro bre, kazem ja :)), te...
Ma, problemi na sve strane...

U svakom slucaju, hvala ti jos jednom! :wave:

Nema na chemu ,)

Shto se tice pach-a treba ti pach za vecu verziju (a ne onaj level pach), ukucaj ime pacha ili neke varijacije u google i dobicesh neki site koji ga josh uvek drzi..

Ovo znam jer sam ga skinuo pre nekih 10ak dana :D

EDIT: Ne secam se da sam skoro napisao post koji je sadrzao previshe smile-ija....

BTW: Igra uopshte nije losha...

Poslednja izmena:
:d
Shame on you :whip:
Sad za kaznu nemash pravo sledecih mesec dana da kazesh nekom "novajliji" cuvenu: "Koristi search !" :D
Ma, nikad ja to ne radim... ;)
Nema na chemu ,)

Shto se tice pach-a treba ti pach za vecu verziju (a ne onaj level pach), ukucaj ime pacha ili neke varijacije u google i dobicesh neki site koji ga josh uvek drzi..

Ovo znam jer sam ga skinuo pre nekih 10ak dana :D

BTW: Igra uopshte nije losha...
Evo ovako: bio sam na oficijelnom sajtu (Atari! :d), i za Driver-a postoje dva patch-a: US Driver Level Patch (17 mb) i US Driver Windows v2.0 Update (1.42 mb)

Skinuo sam taj drugi (jer je manji! :d:d), cenim da je to taj... jer ovaj drugi resava neke probleme sa mapama u L.A.-u i New York-u. (a te probleme jos nemam, jer nisam ni pokrenuo igru! :D)

BTW, naleteo sam na jos jedan patch, neka verzija 2.1... jos je manji od ovog 2.0 patcha (?), velicine je 1.38 mega... inace, naziv fajla je: driverpcpatchusav2_1.exe.
Koji je sad pa taj???

Nemam pojma, ali ako ti radi ovaj prvi pach, nema potrebe za tim drugim...
Dosta izvlacenja, pocni vishe da igrash igru! :D

Nazad
Vrh Dno