Šta je novo?

jedna stara igra, ako se neko seca kako se zove?

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
pre sto godina sam igrao sa zetom danima igru, totalno prostu i jednostavnu, ali nemam pojma kako se zove, a rado bi je opet igrao.
na ekranu imate dve tvrdjave, u centru ispod njih kralja, i po 5-6 svojih topova u tvrdjavi, i cilj vam je da odbranite svog kralja a topovima unistite onog drugog.... plus ono da kad gadjate, birate ugao cevi, obraca se paznja na vetar, itd.... ultra zarazno za dvoje, a nemam pojma kako da je nadjem ponovo?
hvalla za odgovor

Da nije castle wars, 2d flash igra, potrazi je na google-u. Ima razlicith verzija igre, bas ima ta svojstvao koja si opisao.

Da li bi neko takodje mogao da mi pomogne oko jedne stare proste igrice nikako ne mogu da se setim kako zove da bih je ponovo pronasao a radi se o sledecem: u pitanju je mitraljesko gnezdo koje se nalazi na jednom brdu oko tebe je ratno polje okreces se 360% imas mitraljez, bombe, rucni bacac, top, pistolj ili pusku ne secam se.... imas odredjenu kolicinu municije i imas snajper nisan, e sada oko tebe je ratno polje pa sada po rundama prva cini mi se samo su tenkovi, druga tenkovi i pesadinci. pa treca + ratna vozila, pa u sledecu avioni pa naredna plus helikopteri, pa nocna runda sa raketnim svetlecim pistoljem za osvetljavanje.

Da li bi neko takodje mogao da mi pomogne oko jedne stare proste igrice nikako ne mogu da se setim kako zove da bih je ponovo pronasao a radi se o sledecem: u pitanju je mitraljesko gnezdo koje se nalazi na jednom brdu oko tebe je ratno polje okreces se 360% imas mitraljez, bombe, rucni bacac, top, pistolj ili pusku ne secam se.... imas odredjenu kolicinu municije i imas snajper nisan, e sada oko tebe je ratno polje pa sada po rundama prva cini mi se samo su tenkovi, druga tenkovi i pesadinci. pa treca + ratna vozila, pa u sledecu avioni pa naredna plus helikopteri, pa nocna runda sa raketnim svetlecim pistoljem za osvetljavanje.

Nikako da se setim naslova te stare igre, ali je ovo jedino što sam uspeo da nađem na netu. Igra je za Wii konzolu, ali bih mogao da se zakunem da je ovako izgledala i ta stara igra koju spominješ:

Blood Beach
http://www.youtube.com/watch?v=2qUmI1nYk40

@ craba, hvala ti druze bio si blizu, Blood Beach je vrlo, vrlo slicna ono "Beach" mi odzvanjalo u glavi.......i nikako da se setim i onda ulete @Corvus Corax sa punim pogotkom Beach Head. Hvala drugari. Mada za dokolicu nisu lose i DX ball i Klax.

Ta beach head igra bi bila savrsena i sigurno hit za smartfone :d trebalo bih se ovo portovati ozbiljno. :D

craba postoji li mogucnost da mi das neki link za Blood Beach, niikako da ga nadjem?

Nazad
Vrh Dno