Šta je novo?

jedna molba za clanove foruma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

bojanh

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.08.2008
Poena
330
nadam se da ce moderatori da dopuste ovu temu,u suprotnom,slobodno obrisite.

ovako,odradio sam razmenu komponenti sa jednim clanom foruma sa 0 dinara otkupa,dakle ja njemu besplatno poslao,pa tako treba i on meni da posalje.

ja sam njemu jos u petak poslao neke moje komponente,a on posto radi od 5-16,ne moze nikako da stigne da mi posalje njegove komponente.

zato bih hteo da zamolim nekog clana ukoliko zivi negde u blizini Drinciceve ulice u Beogradu,da ode kod tog clana,odnosno momka i da pokupi to sto on meni treba da posalje,a nikako ne uspeva zbog manjka vremena.

taj deo beograda je Dorcol.

ukoliko neko ima vremena i voljan je da to odradi tu uslugu,bio bih veoma,veoma zahvalan,jer ko zna kad ce on meni da posalje.

platio bih vam 200,300 dinara ako ne zeli neko da to odradi drugarski,znaci kad preuzmete,pa mi posaljete paket sa otkupom od 200,300 dinara i to je onda to sto vam placam.

ako neko zeli besplatno,odnosno drugarski da to odradi,onda mi je to bolje.

hvala unapred svima.

mislim da ce ipak uspeti danas da posalje,tako mi je rekao.

Poslednja izmena:
a)Niko nema toliko posla da nema vremena da okrene kurirsku sluzbu ,koja mu btw dodju na vrata, i posalje paket.

b)Ako mu deal sa tobom ne spada pod 'posao':D ,onda je sve jasno..:whip:

Poslednja izmena:
Pa ako radi od 5-16 sluzba ne moze da pokupi??
A sto ne ponese na posao pa odatle posalje?

iskreno,nemam pojma.

zvao sam ga jedno 15 puta,ali keve mi,sigurno sam ga zvao 15 puta,istrosio kredita i kredita,cak sam zvao kurirsku sluzbu umesto njega da vidim do kada primaju pakete.

rekao sam mu neka ostavi drugu ili neka ponese na posao,pa od tamo neka posalje ili tako nekako.

rekao je danas da ce ostaviti drugu i da ce drug poslati,posto mu drug radi drugu smenu,pa ce navodno stici.

odoh da ga nazovem pa da vidim sta je uradio.

ne bih da imenujem koji je to clan,nije lepo,ali zato znam sad kakvih neodgovornih ima.

ja jos ispao korektan,pa poslao odmah u petak iako sam imao malo vremena,ali sam ipak uspeo poslati i on rekao poslace mi sigurno u ponedeljak,a danas sreda i pitanje je jel i danas poslao.

ustvari,cetvrtak danas.
znaci skoro nedelju dana cekam kao budala.
:S:

Poslednja izmena:
pa nije ovaj clan od juce na forumu pa da tek tako prevari.

ali sto bi se reklo,i brat brata bi prevario,a kamoli tek neko nekoga koga nije nikad video.

sacekacu jos malo,ali znam zasigurno da sa njim vise ne trgujem dok mi pare ne uplati unapred.

Pokretača teme sam opomenuo (bez poena).

Nije dopušteno na ovaj način zloupotrebljavati ni jedan forum, pa ni benchclubbing.

Ostaviću temu zaključanu a obrisaću je za nekoliko dana. Ko želi da pomogne, može da se sporazume na pm.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno