Šta je novo?

Jedna caka + IsoBuster

• Začetnik teme Začetnik teme Bokaco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Imam jedan cd koji Windows ne prepoznaje, kao i jedan dvd kod kojih se pojavljuje samo deo podataka sa prve sesije. IsoBuster moze da cita ove cd-e, pa se pitam, da li mozda moze u neru ili gde vec da se nareze cd-e ciji podaci nece biti dostupni bez isobustera? Ovo bi bio dobar nacin da se sakriju neke stvari, jer windows javlja da cd i nije ubacen u drive.
Pozdrav

Može. Započneš multisession disk i narežeš na njega šta hoćeš. Zatim nastaviš disk, ali u drugom rezanju ne ubacuješ fajlove, a postojećima (za koje ti Nero pokaže da su na disku) uradiš Delete (što naravno nije fizičko brisanje već mu samo signaliziraš da ih ne linkuje u novu tabelu sa fajlovima). I onda srežeš "praznu" sesiju i zatvoriš disk. Pošto Windows čita samo zadnju sesiju, disk će biti "prazan", a podacima ćeš moći pristupiti preko IsoBustera.

E super, ja sam na ovom dvd-u stavio da odredjen folder bude hidden, mozda je to "zeznulo stvar". A sta se moglo desiti sa cd-om koji je bio citljiv, i odjednom ga win ne prepoznaje, a isobuster da. I da kazem samo da na kompu gde je rezan dvd, win bez problema prepoznaje sve podatke, ali nisam siguran da li bi posle restarta to isto uradio.
Hvala puno

Poslednja izmena:
ima jos bolja fora 😉
pusti Cd da se reze i kad treba da zavrsi sesiju stisni CANCEL
podaci su tu al nema sile da ih Win vidi
al UltraISO oce 😉

okmijun je napisao(la):
ima jos bolja fora 😉
pusti Cd da se reze i kad treba da zavrsi sesiju stisni CANCEL
podaci su tu al nema sile da ih Win vidi
al UltraISO oce 😉

Jel ovo ozbiljno? Kada bi trebalo u neru stisnuti cancel, jel kada radi lead in and out?
Koji je program ultra iso?
Pozdrav

Bolje uradi ovako ko što sam ti ja rekao 😉
Bar je po standardu 🙂

Cek bre! 🙂
Jer on radi isti posao kao i isobuster, da se ne cimam dzabe sa sva programa!

@Voodoo
Ok, al nisi rekao u kom tacno trenutku da prekinem, tj, sta tada pise u neru?
Pozdrav

A mozda da narezes ono sto bi da sakrijes, a zatim drugu sesiju, sa "laznim" podacima 😉 , snimis pod drugim imenom (Disc Name).

Bokaco je napisao(la):
Cek bre! 🙂
Jer on radi isti posao kao i isobuster, da se ne cimam dzabe sa sva programa!

isto, al jos bolje!!!

Bokaco je napisao(la):
@Voodoo
Ok, al nisi rekao u kom tacno trenutku da prekinem, tj, sta tada pise u neru?
Pozdrav
Ma nema ništa da prekidaš, ovo što sam ti ja rekao je regularno rezanje. Znači u prvoj sesiji koju ostaviš otvorenom ubaciš fajlove, a u drugoj (koju zatvoriš) ne ubacuješ ništa, plus postojeće fajlove na disku (iz prve sesije) "obrišeš" u Neru. I dobiješ disk koji se "ne vidi" ali može da se kopira pošto je sve regularno. A sa ovim prekidanjem na kraju ko zna šta dobiješ i ko zna kako je čitljivo...

Ok ,kontam sve!

Ljudi, skinuo sam ultraiso, ali ne znam kako da ga nateram da vidi podatke sa druge sesije, vidi samo sa prve. Iso Buster radi taj deo posla, ali opet vi nahvaliste ultraiso...
Pozdrav

UltraISO je image editor, dakle ne služi za ono što radi ISO Buster.

Fala 🙂

Nazad
Vrh Dno